Telkkari
Vain Seiskassa!

Bachelorette Suomessa jättiyllätys! Jenny valitsi miehensä ja puhuu nyt suunsa puhtaaksi – tämän vuoksi ennakkosuosikki jäi nuolemaan näppejään: ”Silloin tajusin, että…”

03.12.2018 21:58

Nelosella ja Livillä esitetyssä Bachelorette Suomessa on saatu jännittää koko syksy, kenet kilpakosijoista Jenny Helenius valitsee miehekseen. Kesällä Hämeenlinnan Vanajanlinnasta alkanut miesjahti huipentui Turkin merellisissä maisemissa loppuratkaisuun, jonka huipennukseksi viimeisen ruusun sai 27-vuotias joensuulainen Joona.

– Valitsin Joonan, koska olin aidosti ihastunut häneen, Jenny perustelee Seiskalle.

Ratkaisua edelsi Jennyn kovat tunnontuskat. Vaikkei turkulaisblondi meinannut millään osata päättää, kumman finalisteista valitsee miehekseen, hänen uskottiin yleisesti valitsevan rinnalleen tamperelaisen Leon. Näin siitäkin huolimatta, että komealla könsikkäällä on ikää vasta 23 vuotta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Siinä istuu onnenpekka! Joensuulainen Joona valloitti Bachelorette Suomen eli Jenny Heleniuksen sydämen.
Siinä istuu onnenpekka! Joensuulainen Joona valloitti Bachelorette Suomen eli Jenny Heleniuksen sydämen.

 

Erityisen kivaa Joonan kanssa

Jenny alleviivasi ohjelmassa moneen otteeseen Leon vaikuttavan huomattavasti ikäistään kypsemmältä. Silti juuri vuosirenkaiden vähyys kääntyi lopulta Leoa vastaan.

– Ehkä se ikäero sitten kuitenkin korostui, jos sitä vaikka vertasi Joonaan. Mutta kummankin kanssa oli aina ihaaa yhdessä, hän myhäilee Seiskalle.

– Siltsi, erityisesti Joonan kanssa oli aina tosi kivaa yhdessä. Kemiamme pelasivat muutenkin hienosti.

Näistä kuvista alkoi jo käydä selväksi, että Jennyn kaala saattaisi kallistua Joonan puolelle.

 

Sittenkin Leo...?

– Myöhemmin asiaa miettiessä tulin siihen tulokseen, että olisin ehkä tavallaan halunnut valita Leon. Mutta sitten vain huomasin sitten, että hänellä on vielä niin paljon kokematta elämässä.

Jenny antaa esimerkin Leon tietynlaisesta kokemattomuudesta:

– Tuntui, että lähes kaikki oli hänelle aina uutta. Kun vein hänet treffeillä veneretkelle ja snorklaamaan, niin ne olivat hänen ensimmäiset veneilynsä ja ensimmäiset snorklailunsa. Silloin tajusin, että hän on todella vielä niin nuori.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Monet tv-katsojat olivat jo lähestulkoon varmoja siitä, että Jenny valitsisi lopulta tamperelaisen Leon, sillä kaksikolla klikkasi alusta saakka. Toisin kuitenkin kävi.
Monet tv-katsojat pitivät lähestulkoon varmana, että Jenny valitsisi lopulta tamperelaisen Leon, sillä kaksikolla klikkasi alusta saakka. Toisin kuitenkin kävi.

 

Leon haaveena muutto Suomesta

Leoa yli 10 vuotta vanhempi Jenny tiedosti myös tamperelaisen hingun pois Suomesta.

– Hän haaveili muuttavansa ulkomaille. Mielestäni sellainen on tärkeää oman kasvamisen kannalta, joten aloin miettiä, etten voisi tehdä sitä hänelle.

– Totta kai ulkomaille muutto olisi onnistunut minunkin kanssani, mutta olen jo kokenut sen nuorempana. Pelkään, että jos olisin valinnut Leon, hän olisi peruuttanut sen kaiken.

Jennyn valittua Joonan Leo ilmeisesti toteutti haaveensa.

– Ymmärrykseni mukaan Leolla oli jo ohjelman aikana verkot vesillä ulkomaille. Hän muuttikin vain viikko kuvausten jälkeen Maltalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Läpeensä komea kisan ennakkosuosikki Kimmo oli sittenkin liian vakamielinen Jennyn vaativaan makuun.
Läpeensä komea kisan ennakkosuosikki Kimmo oli sittenkin liian vakamielinen Jennyn vaativaan makuun.

 

Kovin kinkku jäi kolmanneksi

Bachelorette Suomen viimeiset jaksot tarjosivat draamaa koko rahan edestä. Monissa kotikatsomoissa lennettiin hämmästyksestä persauksilleen jo ennen finalistikaksikon julkistamista, kun kävi ilmi, että Jenny antoi pakit koko kisan kovimmalle ravurille ja suurimmalle ennakkosuosikille, Kimmolle.

– Mietin Kimmon kanssa aina sitä, ettei meillä ikinä ollut kauhean hauskaa. Emme oikein koskaan nauraneet yhdessä, Jenny kertoo.

– Mietin, yrittikö hän aina olla tarkoituksella niin vakava seurassani päästäkseen eroon hauskuuttaja-Hunksin maineestaan. En tiedä. Sellainen ei vain ole minua varten, vaan itselleni on todella tärkeää, että voin nauraa parisuhteessa.
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Nelonen / Liv
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!