Eevi Teittinen paljastaa, mikä Teemu Packalénissa vetoaa: Dominoiva mies kiihottaa!

Uutiset | 08.08.2017 14:40

Fitness-kaunotar Eevi Teittinen hempeilee Instagramissa rakkaansa, UFC-tappelija Teemu Packalénin kainalossa. Eevi paljastaa myös pari syytä, joiden vuoksi Teemu on hänelle oiva kumppani:

- Härkä-naiselle ei kannata puhua hempeitä. Ole suora ja dominoiva. Se kiihottaa heti, Eevi kirjoittaa englanniksi ja lisää perään vielä paljonpuhuvasti sanan "sinä" sydämellä ryyditettynä.

Suhde paljastui nyrkkeilyillassa

Eevin ja Teemun suhde nousi julkisuuteen toukokuun alussa (6.5.) Turussa järjestetyssä nyrkkeilyillassa, jossa Viaplayn kamerat poimivat Eevin ja Teemun suoraan tv-lähetykseen pariinkin eri otteeseen.

Ensimmäinen yhteiskuva: Eevi Teittinen ja UFC-köriläs Teemu Packalén hempeilevät avoimesti - "Teemu on komea!"

Rakkauden huumassa oleva Eevi pohti alkukesästä rakastumiseen liittyviä asioita blogissaan. Hänen mukaansa elämäntilanteet muuttuvat silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Itse en edes halunnut parisuhdetta, tai hakenut sellaista. Elämä ei kuitenkaan paljon kysellyt, vaan se päätti vain viedä jalat altani. Aika pian oli selvää, ettei tätä tunnemyrskyä vastaan onnistuisi edes tämä tyttö taistelemaan. Elämä on yllätyksellistä niin hyvässä kuin pahassa, Eevi kirjoitti.

Rakastuminen on Eevin mielestä ihanaa ja jännittävää, ja se mullistaa koko elämän.

Se on voima, joka saa kaiken tuntumaan helpommalta. Mutta kaiken ihanuuden lisäksi se on älyttömän pelottavaakin, koska se on niin haavoittuvaista.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!