fbqEdes salainen kotiosoite ei suojaa häiriköltä – missiaikojen stalkkeri piinaa yhä Tarja Smuraa: ”Hyvin hämmentävä tilanne” | Seiska
Häirikkö piinaa Tarja Smuraa.

Edes salainen kotiosoite ei suojaa häiriköltä – missiaikojen stalkkeri piinaa yhä Tarja Smuraa: ”Hyvin hämmentävä tilanne”

Uutiset | 03.06.2019 06:42

Entinen Miss Suomi Tarja Smura, 48, sai jo missivuotenaan peräänsä yli-innokkaan häirikön. Nyt mies on taas aktivoitunut piinaamaan Tarjaa.

– Hän kirjotteli minulle aikoinaan kirjeitä ja kosiskeli puolisokseen. Hän halusi tarjota kauniin elämän ja ulkomaanmatkoja, mutta kieltäydyin tietysti kaikesta.

– Hän tuli jälleen vastaan juuri käytyjen eduskuntavaalien aikaan. Hän alkoi pommittaa minua puheluin ja hiljattain ilmestyi kotiovelleni.

– Se oli hyvin hämmentävä tilanne, sillä olin lähdössä viemään lapsia harrastusten pariin, Tarja parahtaa.

Lue myös: Psykoterapiaan hakeutunut Tarja Smura: ”Ei ole häpeä myöntää tarvitsevansa apua!”

Kirjallinen sopimus

Kotiovella käynnistä teki erityisen kummallisen se, että Tarjan osoitetiedot ovat salaiset, eikä rappukäytävän nimitaulussa lue hänen sukunimeään.

Tarja kuitenkin teki heti selväksi häiriköille, ettei peli vetele.

– Vaadin häneltä kirjallisesti, että hän lopettaa stalkkaamiseni. Olen törmännyt häneen siitä huolimatta edelleen, viimeksi tänään.

Lue myös: Ex-missi Tarja Smuran tyrmäävän kaunis Angela-tytär, 21, ei haaveile misseydestä - katso kuva! "Äidin menestys luo paineita"

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!