fbq
Uutiset
25.10.2018 14:25
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tarja Smuran Angela-tytär ei halua missikisoihin.
Ex-missi Tarja Smuran tyrmäävän kaunis Angela-tytär, 21, ei haaveile misseydestä - katso kuva! "Äidin menestys luo paineita"
Uutiset
25.10.2018 14:25
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Vuoden 1993 Miss Suomella Tarja Smuralla, 48, on läheiset välit 21-vuotiaan tyttärensä Angelan kanssa. Tytär on kantanut välillä liikaakin äitinsä huolia harteillaan.

– Angela on nähnyt läheltä, kun minulla on ollut erotilanteissa vaikeaa. Olen muistuttanut häntä, että meidän molempien pitää tehdä omat virheemme, Tarja avautuu Seiskalle.

– Olen tuonut vahvasti esille oman kantani asioihin. Olemme molemmat todella temperamenttisia, Angela puolestaan kertoo.

Lue myös: Tässä on Tarja Smuran upea Angela-tytär: Olen hieman ujo - kuva!

Yhteisiä ulkomaanreissuja

Vaatetusmerkonomiksi valmistunut Angela hankki kaksi vuotta sitten oman asunnon. Tarja myöntää tyttären omilleen muuton olleen hänelle kova paikka.

– Ymmärrän, että hän haluaa itsenäistyä ja omaa rauhaa. Kotona on pojat, joten hän ei välttämättä jaksa ainaista melua.

– Teemme Angelan kanssa ulkomaanreissuja, olemme käyneet muun muassa Virossa ja Italiassa, Tarja kertoo.

Tarja valittiin Suomen kauneimmaksi naiseksi vuonna 1993. Seiska oli tietysti paikalla kuvaamassa vasta-kruunatun Miss Suomen.
Tarja valittiin Suomen kauneimmaksi naiseksi vuonna 1993. Seiska oli tietysti paikalla kuvaamassa vasta-kruunatun Miss Suomen.

 

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Eevi Ihalainen tapasi Tarja Smuran: Hänen seurassa tuli kotoinen olo!

Ei missikisoihin

Tarja jäi pian Angelan syntymän jälkeen kotiäidiksi. Angela sai tietää vasta yläasteikäisenä äitinsä olevan aikansa kohutuin Miss Suomi.

– Äiti ei tehnyt koskaan numeroa kisamenestyksestään, Angela sanoo.

Lue myös: Avioero vei Miss Suomi Tarja Smuran sairaalaan: Elämäni kovimpia paikkoja!

Kuvankaunis, mallin mitoissa oleva Angela ei ole koskaan haaveillut Miss Suomi -kilpailuun osallistumisesta. Hän on kuitenkin kiinnostunut kauneusalasta.

– Äidin menestys on varmasti luonut minulle jonkinlaisia paineita. En ole myöskään yhtä rohkea kuin äiti. Olen aika ujo, Angela sanoo.

– Olen todella ulospäin suuntautunut, kun Angela on harkitsevampi ja tarkkailee ihmisiä, ennen kuin päästää lähelleen. Se ei ole yhtään huono luonteenpiirre, Tarja tuumii.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »