fbqCristal Snow menetti äitinsä lapsena: Vanhemman menettäminen on pahinta − käsittelen asiaa varmasti vieläkin! | Seiska
Podcast
Cristal Snow

Cristal Snow menetti äitinsä lapsena: Vanhemman menettäminen on pahinta − käsittelen asiaa varmasti vieläkin!

Uutiset | 16.11.2018 15:01

Viihdetaiteilija Cristal Snow oppi elämän raakuuden jo pienenä.

Cristal tunnetaan räväkkänä viihdetaiteilijana, joka voi vitsailla aiheella kuin aiheella. Hän uskoo ajoittain rankankin huumorintajunsa juontavan juurensa lapsuudesta, jolloin hän joutui käsittelemään hyvin vaikeita asioita. Hänen lapsuuteensa kuuluu suuri tragedia, kun hänen äitinsä kuoli Cristalin ollessa seitsemänvuotias.

− Oman vanhempansa menettäminen on varmasti pahinta, mitä voi olla. Sitä prosessoi läpi elämän, teen sitä varmasti vieläkin. Olen kirjoittanut monta kappaletta ja kertonut monta tarinaa sen kautta, Cristal kertoo Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Lue myös: Suomalaisartisti avoimena elämänsä raskaista hetkistä – kävi läpi uupumuksen ja masennuksen: Tuntui, että elämästäni puuttuivat merkitykselliset asiat!

Kuuntele Cristalin podcast-jakso kokonaisuudessaan Spotifyssa:

Cristal epäilee, että hänen intohimonsa viihdettä kohtaan juontaa juurensa ainakin osittain lapsuutensa tragediasta.

− Minulle tragedia ja aika ovat yhtä kuin komiikka. Huumorini on välillä todella mustaa, mikä johtuu varmasti kokemastani tragediasta. Jouduin oppimaan nauramaan monille asioille hyvin nuorena, jotta selviän. Olin jo nuorena tietoinen siitä, että ihmisille tapahtuu pahoja asioita. Siksi varmasti halusin aina viihdyttää ihmisiä. Koin, että minun tehtäväni on tuoda ihmisille jotain hyvää.

Lue myös: Krista Siegfrids avoimena: menetti isänsä ja isoisänsä lyhyessä ajassa – myös äiti sairastui vakavasti! ”Se oli iso tragedia perheelleni!”

Kuuntele Cristalin podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!