crista

Crista Jaatisen, 18, pepun mädännyttäneet implantit poistettiin vihdoin – haava jätettiin auki päiviksi ja huuhdeltiin vetyperoksidilla!

Uutiset | 15.03.2018 13:33

Miss Bum Bum Finland ja Suomen Seksikkäin -kilpailuista julkisuuteen noussut Crista Jaatinen on vihdoinkin päässyt poistattamaan pakaraimplanttinsa, jotka aiheuttivat nuorelle kaunottarelle useita hyvin vakavia tulehduksia. 

Lue lisää: 18-vuotiaan suomalaisen peppumissin jätti-implantit poistetaan – viisi tulehdusta ja mätää valuvat pakarat! "Välillä mietin, miksi edes nousisin sängystä"

Crista kertoo blogissaan erittäin kivuliaasta poistoprosessista, jossa implanttien poistohaava jouduttiin jättämään auki useiksi päiviksi. HUOM! Blogipostaus sisältää kuvamateriaalia, joka ei sovellu herkille. 

- Poiston jälkeen leikkaushaava jätettiin, jotta sitä voitiin huuhdella. Se tapahtui vetyperoksidilla ja oli ERITTÄIN kivuliasta. Huuhtelu tehtiin minulle jokaisena aamuna. Huuhtelussa haavasta työnnettiin katetrit pakaroiden sisällä oleviin implanttitaskuihin. Hoitajat joutuivat myös työntämään kätensä haavasta sisälle ja tämä oli ehdottomasti yksi hirveimpiä kokemuksia ikinä.  

crista
Miss Bum Bum Finland -finalistit JuuliaTanja (voittaja) ja Crista

Turtui järkyttävään kipuun

Leikkauksen jälkeen Crista ei suinkaan päässyt kotiin, vaan hän joutui kestämään kivuliaita jälkihoitoja useita päiviä. Joka kerta, kun hän kääntyi, purskahti haavasta kudosnestettä sekä verta. 

- Tätä jouduin siis kestämään 10 päivää. Se alkoi jo vaikuttamaan vahvasti henkiseen hyvinvointiini, huomasin etten tahdo enää puhua eikä ruoka maistunut. Olin todella maassa, viimeisinä päivinä ennen haavan sulkemista, en enää edes itkenyt haavan puhdistuksessa. Olin niin tottunut ja turtunut tähän järkyttävään kipuun, että puristin vain käteni nyrkkiin ja kestin.

”Henkikin meinasi mennä”

Leikkauksen jälkeen Cristan pakaroihin laitettiin letkut, jotka poistavat ylimääräistä nestettä. Ne hän pääsee poistattamaan vasta ensi viikolla. 

- Pakaraimplanttien kanssa eläminen oli minulle helvettiä. Niiden takia jouduin luopumaan kaikesta mitä rakastin. Urheilla et enää pysty, juokseminen ei todellakaan onnistu. Joudut varomaan jatkuvasti ja seksi on kivuliasta. Olen todella helpottunut, kun sain implanttini poistettua, niistä ei ollut kuin harmia ja henkikin meinasi useasti lähteä. Toivon, että saan monet tajuamaan, kuinka vaarallista ja tyhmää tämä on.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!