Comeback aikaistui! Haloo Helsinki! -yhtye yllätti faninsa ilmoituksella uudesta biisistä - tältä Elli Haloo ja kumppanit näyttävät nykyään!

Uutiset | 08.10.2020 19:08

Kaksi vuotta tauolla ollut Haloo Helsinki! -yhtye yllätti torstaina faninsa positiivisesti, kun bändi ilmoitti sosiaalisessa mediassa julkaisevansa huomenna perjantaina uutta musiikkia.

Yhtye kertoi, että perjantaina ilmestyy kappale nimeltä Lady Domina ja siitä tarjottiin somevideolla myös minimimäärä esimakua. Kovinkaan suuresti lyhyt videopätkä ei paljasta biisin sisältöä tai sävelkulkua, oikeastaan päinvastoin.

Lue myös: Miljoonaluokan liikevaihtoa pyörittävältä Haloo Helsinki! -yhtyeeltä tärkeä viesti nuorille muusikonaluille: Tämä on setelipinoja tärkeämpää!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uusi biisi LADY DOMINA pe 09.10.2020

Henkilön HALOO HELSINKI! (@haloohelsinki_official) jakama julkaisu

Jo keskiviikkona yhtye vihjasi paluustaan, kun he julkaisivat tuoreen yhteiskuvan Instagramissa ja Facebookissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön HALOO HELSINKI! (@haloohelsinki_official) jakama julkaisu

Kaksi vuotta tauolla uuden musiikin parissa

Haloo Helsinki! vetäytyi tauolle kesän 2018 keikkojen jälkeen. Kahden vuoden sapatin aikana yhtyeen laulaja-basisti Elli Haloolla oli oma Ellips-sooloprojektinsa, jonka alla hän julkaisi albumin Yhden naisen hautajaiset ja kiersi Suomea oman bändinsä kanssa.

Kitaristit Leo Hakanen ja Jere Marttila puolestaan perustivat yhdessä Stereo-yhtyeen, jonka hitit tulivat todella tutuiksi esimerkiksi radiotaajuuksilla ja myös Spotifyssa Stereon kappaleet Vuosien päästä, Marijuana, Bonnie & Clyde ja Sä saat mut palasiksi keräsivät useita miljoonia kuunteluita. Yhtye julkaisi myös albumin 00740.

Lue myös: Kassassa 1,3 miljoonaa euroa! Keikkalavoille palaava Haloo Helsinki! on ehtymätön rahantekokone!

Haloon Helsingin rumpalilla Jukka Soldanillakin riitti kiireitä, sillä hän kiersi Suomea JVG:n keikkarumpalina.

Paluu aikaistui

Alun perin yhtye ilmoitti palaavansa vuonna 2021 uuden musiikin kanssa, mutta paluu aikaistuikin ainakin yhden biisin verran. Nähtäväksi jää, missä vaiheessa Haloo Helsingiltä voidaa odottaa ilmoituksia keikoista tai seuraavasta albumista.

Yhtye on ehtinyt julkaista urallaan kuusi albumia sekä vuonna 2018 julkaistun Texas-EP:n. Haloo Helsinki! on vuosien varrella palkittu seitsemällä Emma-palkinnolla.

Lue myös: Haloo Helsinki! -komistukset Leo ja Jere paljastavat yksityiselämästään: Seurustelemme!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Sony Music
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!