Uutiset

Kassassa 1,3 miljoonaa euroa! Keikkalavoille palaava Haloo Helsinki! on ehtymätön rahantekokone!

21.02.2020 15:04

Monella kotimaisen musiikin ystävällä tuli suru puseroon, kun yksi maamme menestyneimmistä bändeistä jysäytti jäävänsä tauolle kesällä 2018. Nyt on aika kuivata kyyneleet, sillä Elli Haloolla eli Elisa Tiilikaisella on Seiskan lukijoille hyviä uutisia:

– Haloo Helsinki! palaa vuonna 2021, yhtyeen solisti-basisti Elli vakuuttaa.

– Teemme myös parhaillaan seitsemättä albumia, ja fiilis on parempi kuin koskaan! kitaristi-lauluntekijä Leo Hakanen huudahtaa.

Haloo Helsinki! on ollut vuoden 2013 lopusta lähtien organisoitu osakeyhtiö Haloo Music Group Oy. Yritys takoo tuhtia tiliä.
Haloo Helsinki! on ollut vuoden 2013 lopusta lähtien organisoitu osakeyhtiö Haloo Music Group Oy. Yritys takoo tuhtia tiliä.

Todellinen rahasampo

Vaikka tähtinelikko vakuuttelee paluun tapahtuvan puhtaasti musiikillisista syistä, ei varmaankaan haittaa, että Haloo Helsinki! tietää jäsenilleen tuhtia tiliä. Orkesterin taustayhtiö Haloo Music Group Oy on nimittäin todellinen rahasampo.

Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 yli 1,5 miljoonaa euroa, josta verojen jälkeen voittoa jäi yli 360 000 euroa. Edellinen tilikausi oli vielä kovempi: liikevaihto 3,2 miljoonaa euroa, verojen jälkeen 650 000 euron tulos.

Haloo Helsinki! istuu myös massiivisen rahakirstun päällä, sillä yhtiön kassasta löytyy varoja lähes 1,3 miljoonan euron edestä. Lisäksi bändin jäsenet ovat tahkonneet useana vuonna yli 100 000 euron tienestit, Elli jopa lähemmäs 200 000.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!