Orkesterin taustayhtiö Haloo Music Group Oy on todellinen rahasampo.

Kassassa 1,3 miljoonaa euroa! Keikkalavoille palaava Haloo Helsinki! on ehtymätön rahantekokone!

21.02.2020 13:04

Monella kotimaisen musiikin ystävällä tuli suru puseroon, kun yksi maamme menestyneimmistä bändeistä jysäytti jäävänsä tauolle kesällä 2018. Nyt on aika kuivata kyyneleet, sillä Elli Haloolla eli Elisa Tiilikaisella on Seiskan lukijoille hyviä uutisia:

– Haloo Helsinki! palaa vuonna 2021, yhtyeen solisti-basisti Elli vakuuttaa.

– Teemme myös parhaillaan seitsemättä albumia, ja fiilis on parempi kuin koskaan! kitaristi-lauluntekijä Leo Hakanen huudahtaa.

Lue myös: Oho, Haloo Helsingin Jukka teki yllättävän julkitulon vuosien jahkailun jälkeen - mursi yksityiselämänsä portin yhteiskuvalla Elli Haloon kanssa! "Jes vihdoin"

Haloo Helsinki! on ollut vuoden 2013 lopusta lähtien organisoitu osakeyhtiö Haloo Music Group Oy. Yritys takoo tuhtia tiliä.
Haloo Helsinki! on ollut vuoden 2013 lopusta lähtien organisoitu osakeyhtiö Haloo Music Group Oy. Yritys takoo tuhtia tiliä.

Todellinen rahasampo

Vaikka tähtinelikko vakuuttelee paluun tapahtuvan puhtaasti musiikillisista syistä, ei varmaankaan haittaa, että Haloo Helsinki! tietää jäsenilleen tuhtia tiliä. Orkesterin taustayhtiö Haloo Music Group Oy on nimittäin todellinen rahasampo.

Lue myös: Haloo Helsinki! -kitaristi Jere Marttila on varattu mies: rinnalla superkaunis brunette - romantiikkaa ja lemmenlomia!

Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 yli 1,5 miljoonaa euroa, josta verojen jälkeen voittoa jäi yli 360 000 euroa. Edellinen tilikausi oli vielä kovempi: liikevaihto 3,2 miljoonaa euroa, verojen jälkeen 650 000 euron tulos.

Haloo Helsinki! istuu myös massiivisen rahakirstun päällä, sillä yhtiön kassasta löytyy varoja lähes 1,3 miljoonan euron edestä. Lisäksi bändin jäsenet ovat tahkonneet useana vuonna yli 100 000 euron tienestit, Elli jopa lähemmäs 200 000.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!