fbq
Uutiset
27.09.2017 20:21
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
cheyenne järvinen joel thumb
Cheyenne Järvisen julistama "sometauko" parisuhdekuvista päättyi 12 päivän jälkeen: julkaisi hempeän otoksen "hassuttelusta"!
Uutiset
27.09.2017 20:21
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen kertoi pari viikkoa sitten olevansa hermoromahduksen partaalla.

Paineet etenkin hänen ja poikaystävä Joel Honkasen välillä olivat kasvaneet niin koviksi, että Cheyenne ilmoitti pitävänsä "sometauon" pariskunnan yhteiskuvien osalta.

- Aika keskittyä asioihin, jotka oikeasti merkkaa eikä perustaa omaa arvoani, itsetuntoani sekä -varmuuttani sosiaaliseen mediaan. . Otan aikaa itselleni eheytyä, sillä olen pitkään ollut hermoromahduksen partaalla. Oon ollut menossa joka suuntaan ja yrittänyt miellyttää kaikkia, mutta unohtanut sen tärkeimmän, itseni. Omat todelliset tarpeeni ja haluni. Sosiaalinen media, julkisuus sekä parisuhde eivät kulje käsi kädessä. . . . Poistin aikaisemmat yhteiskuvamme Joelin kanssa. Tämä jääköön myös hetkeksi viimeiseksi kuvaksi meistä täällä. Niin kuin normaaleissa parisuhteissa, kyllä mekin halutaan näyttää rakkauttamme somessa, mutta nyt meihin kohdistuu ihan liikaa ulkopuolisten ihmisten asettamaa painetta. . . . En halua olla enää ahdistunut, stressaantunut ja itkuinen. Ei oo hyvä olla. Ehkä pieni tauko tästä kaikesta auttaa, Cheyenne pohti.

 

 

Täällä mä oon, vieläkin sun, nousen pystyyn jos kaadun. Haluun saada syttyy sun soihdun, sun hymystä, mä voimaannun ❤️ . Tuun pitämään pienimuotoista sometaukoa ja oon muuttanut instagramini yksityiseksi enkä vastaanota enää viestejä snäpissäkään. Aika keskittyä asioihin, jotka oikeasti merkkaa eikä perustaa omaa arvoani, itsetuntoani sekä -varmuuttani sosiaaliseen mediaan. . Otan aikaa itselleni eheytyä, sillä olen pitkään ollut hermoromahduksen partaalla. Oon ollut menossa joka suuntaan ja yrittänyt miellyttää kaikkia, mutta unohtanut sen tärkeimmän, itseni. Omat todelliset tarpeeni ja haluni. Sosiaalinen media, julkisuus sekä parisuhde eivät kulje käsi kädessä. . . . Poistin aikaisemmat yhteiskuvamme Joelin kanssa. Tämä jääköön myös hetkeksi viimeiseksi kuvaksi meistä täällä. Niin kuin normaaleissa parisuhteissa, kyllä mekin halutaan näyttää rakkauttamme somessa, mutta nyt meihin kohdistuu ihan liikaa ulkopuolisten ihmisten asettamaa painetta. . . . En halua olla enää ahdistunut, stressaantunut ja itkuinen. Ei oo hyvä olla. Ehkä pieni tauko tästä kaikesta auttaa. Joel on mulle maailman tärkein ja tehnyt musta monella tapaa paljon paremman ihmisen. Mun silmät ja korvat on ollu kiinni ihmiselle, jotka todella välittää ja rakastaa ja antaa kritiikkiä syystä. . . . Nyt on aika kuunnella sitä kritiikkiä, kuunnella itseä ja omaa intuitiota ja nähdä elämää toisesta näkökulmasta. Ei muuta kun Ciao ✌???❤️

Henkilön C H E Y E N N E ? (@fabuliciouscc) jakama julkaisu

"Tauosta" huolimatta Cheyenne päivitti seksiblogia YouTubeen...

LUE MYÖS: Cheyenne Järvinen jatkaa seksielämästään avautumista: Ensimmäinen iso julkkispanoni laittoi pienen tytön pään sekaisin!

Näin Cheyenne Järvinen tyydytetään seksuaalisesti: On se välillä sitä kovaa jyskyttämistä!

...ja raportoi silikonioperaatiostaan.

LUE MYÖS: Cheyenne parhaillaan silikonioperaatiossa - julkaisi kuvan juuri ennen leikkausta: B- tai C-koon rinnat eivät ole minua!

Cheyenne Järvinen romahti rintaleikkauksensa jälkeen: Mun nännit ovat vihdoinkin oikeassa paikassa!

Ilmeisesti yhteiskuvatauosta on ollut hyötyä, sillä nyt Cheyenne on julkaissut jälleen kuvan hänestä ja Joelista 12 päivän tauon jälkeen.

 

Fooling around with my love @joelhonkanen ?

Henkilön C H E Y E N N E ? (@fabuliciouscc) jakama julkaisu

- Hassuttelen rakkaani kanssa, Cheyenne kirjoitti kuvan oheen.

Kohujulkisuudessa paistatellut ja useamman julkkismiehen salarakkaana julkisuuteen noussut Cheyenne on asunut Joel-rakkaansa kanssa avoliitossa Helsingin Malmilla viime kesästä lähtien.

Myös Joel osallistui Cheyennen tavoin Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarjaan. Mies seurusteli aiemmin entisen Miss Helsingin Katrie Dalerin kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »