Cheyenne parhaillaan silikonioperaatiossa - julkaisi kuvan juuri ennen leikkausta: B- tai C-koon rinnat eivät ole minua!

Uutiset | 21.09.2017 15:36

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän on parhaillaan Tallinnassa rintaleikkauksessa. Hän julkaisi muun muassa Instagram-tilillään valokuvan itsestään juuri ennen kuin hän asteli leikkaussaliin.

Cheyennelle laitetaan leikkauksessa silikonit, sillä hänen edellinen rintaleikkauksensa epäonnistui. 

Lue lisää: Cheyennen rintariita paisuu: nännit eri kohdissa ja 10 000 euron lasku!

 

Operation day. #HealthClinic #BLite #Tallin ?

Henkilön C H E Y E N N E ? (@fabuliciouscc) jakama julkaisu

Videoblogissaan Cheyenne kertoo tarkemmin mitä hänelle leikkauksessa tehdään. 

- Korjataan nännien epäsymmetrisyys sekä niiden sijainti. Rintoja kohotetaan ja sitten laitetaan tosiaan silikonit. En koe, että B tai C -koon rinnat olisivat minua, jonka vuoksi otan pienet silikonit. 

Cheyenne kertoo rehellisesti, että hän vihaa omia rintojaan, jonka vuoksi hän leikkaukseen menee. 

- Rintani eivät yksinkertaisesti miellytä minua itseäni. Vihaan tätä lopputulosta, ja se saa minut epävarmaksi. En voi käyttää normaaleja vaatteita, sillä toinen nännini putkahtaa aina esille. Se tulee kaikista mahdollisista topeista ja rintsikoista esille. Arpeni eivät minua enää niinkään häiritse, mutta epätasapariset nännini häiritsevät. Nään jo miten ihmiset tulevat tuomitsemaan minut silikonibimboksi, mutta otan implantit vain ja ainoastaan itseni vuoksi. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!