Uutiset

Brother Christmas heitti ison pinon uusia ruokakirjoja roskikseen – kirjalahjoitukset antanut kirjailija raivostui totaalisesti: ”Törkeää! Olen maksanut itse ne kaikki!”

23.04.2018 07:21

Seiskan paparazzi bongasi hyväntekijänimellä Brother Christmas esiintyvän Ari Koposen heittämässä roskikseen kuusi ensiluokkaisessa kunnossa olevaa Rakkaudella äiti -keittokirjaa.

Lue myös: Skandaali! Brother Christmas heitti köyhille tarkoitetut avustukset jätesäiliöön, paparazzi käräytti härskin tempun - kuva!

Seiskan tietojen mukaan kustantaja lahjoitti Koposelle sata keittokirjaa viime vuonna ennen äitienpäivää. Koponen lupasi toimittaa ne köyhille äideille ja heidän lapsilleen. Nyt paljastui, että Koponen heitti osan kirjoista mieluummin roskikseen kuin toimi lupaustensa mukaisesti.

Ari Koponen heitti lahjoitetut kirjat roskiin.
Ari Koponen heitti lahjoitetut kirjat roskiin.

Lue myös: Nämä köyhille tarkoitetut lahjoitukset Brother Christmas heitti jätesäiliöön, mukana myös lehdistötilaisuuden virallisia papereita – kuvat!

Kirjojen lahjoittaja Seiskalle: TÖRKEÄÄ!

Seiska tavoitti Rakkaudella äiti -ruokakirjan kirjoittajakustantaja Tiina Schreck-Damsténin. Hän pöyristyi, kun kuuli Ari Koposen heittäneen hänen lahjoittamiaan keittokirjoja roskikseen.

– Oh-hoh, aika törkeätä! Olen tosi pahoillani, jos hän on niin toiminut. Ajattelen perheitä, jotka tämän kirjan olisivat saaneet. Kirjassa on sellaisia reseptejä, joita lapsetkin osaavat tehdä.

Tiina Schreck-Damstén kustansi Rakkaudella äiti -ruokakirjan.
Tiina Schreck-Damstén kustansi Rakkaudella äiti -ruokakirjan.

Lue myös: Kertoi laihtuneensa 20 kiloa kohun takia: Brother Christmas riensi herkuttelemaan keravalaisella pizzalla – kuvat!

Tiinan mukaan hän antoi Koposelle kirjoja, koska tämä lupasi lahjoittaa ne vähävaraisille äideille ja heidän lapsilleen.

– Lahjoitin sata kappaletta. Se on aika paljon rahaa, sillä se on omakustanteinen kirja. Olen itse maksanut ne kaikki mieheni kanssa, ja olemme tehneet helkutin ison duunin. Ei ole hyvä, että hän kohtelee tavaroita noin.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Pasi Murto, Panu Hörkkö ja MIkko Mäntyniemi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!