Katso kuvat!
Jenny Helenius kuherteli Levillä rakkaansa kanss.a

Bachelorette-Jenny kiihkeissä tunnelmissa Levillä raakasuklaarakastajan kanssa luminietosten ympäröimänä – kuvat!

16.01.2019 07:47

Syksyllä Livillä ja Nelosella nähty Bachelorette Suomi ei tuonut Jenny Heleniukselle, 35, onnea rakkaudessa. Jälleen yksin jäänyt Jenny joutui kaiken kukkuraksi kärvistelemään itsekseen niin pitkään kuin realitysarja pyöri televisiossa - eli siis käytännössä koko syksyn.

Lue myös: Uusi kulta paljastui: Bachelorette-Jennyllä on komea raakasuklaarakastaja!

– En ole voinut käydä julkisesti treffeillä, jotta ohjelman ratkaisu olisi säilynyt salassa, Jenny harmitteli hiljattain Seiskalle mutta lupasi heti perään:

– Aion asentaa Tinderin saman tien, kun ohjelma on päättynyt!

Se kannatti, sillä Tinderistä tärppäsi heti.

Lue myös: Raakasuklaakeisariin rakastunut Bachelorette-Jenny myönsi suhteen: En ole enää sinkku – ”Mätsäsimme jo reilu vuosi sitten!”

Jenny ja raakasuklaarakas bongattiin tunturin laelta, ravintola Tuikun edustalta. – Kuvien ottamisen lisäksi he myös halailivat ja pussailivat, tuntureilta turistaan.
Jenny ja raakasuklaarakas bongattiin tunturin laelta, ravintola Tuikun edustalta. – Kuvien ottamisen lisäksi he myös halailivat ja pussailivat, tuntureilta turistaan.

 

Lempeä Lapissa

Jennystä on tehty viime viikkojen aikana useita näköhavaintoja yhden ja saman komistuksen kanssa. Joka kerta kyyhkyläiset ovat myös intoutuneet kiihkeisiin suuteluhetkiin, kuten jokin aika sitten helsinkiläisessä karaokekuppilassa ja heti perään espoolaisessa ravintolassa.

Lue myös: Jenny Heleniuksen ja raakasuklaarakastajan liekki leimahti jo ensitreffeillä – ”Tuli välittömästi tosi kiva fiilis!”

Viimeksi kaksikko bongattiin uudenvuoden tienoilla Leviltä. Seiskalle supattelevien silminnäkijöiden mukaan tunnelma oli jälleen kerran tulikuuma, vaikka ilmassa oli pakkasta ja ympärillä paksut luminietokset.

– No hyvä on, hyvä on, pitää paikkansa. Olemme olleet yhdessä Levillä, hyväntuulinen Jenny tunnustaa Seiskalle.

Ja aivan kuten silminnäkijämme paikan päältä raportoi, myös oheiset kuvat tukevat kertomusta hellistä selfie- ja halihetkistä Levin tunturin laella.

Jenny Helenius Levillä.

Lue myös: Bachelorette-Jennyltä pakit saanut Joona kommentoi Jenny Heleniuksen suhdetta raakasuklaarakastajaan: ”Jahas, vai niin…”

Jenny Helenius Levillä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan lukija ja arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!