Veronica Verho

Oho, Veronica Verho aistikkaana harvinaisessa bikinikuvassa - somessa hämmästellään: "Näytät ihan Janni Hussilta" - katso!

Uutiset | 08.12.2020 19:20

Juontaja Veronica Verho, 24, julkaisi itsestään vuoden takaisin bikinikuvan, jossa hän päivityksen mukaan on silloin ollut Balilla, Indonesiassa.

Lomakuvassa Veronica on verhoutunut mustaan yläosaan ja eläinkuosiseen alaosaan. Kaunotar poseeraa puussa alhaalta päin otetussa kuvassa iloisesti hymyillen. Puolipitkät hiukset aaltoilevat ja tatuoinnit ovat hienosti näkyvillä timmissä kropassa.

- Vuosi sitte olin matkalla näihin maisemiin, voi kuinka kaipaan (emojit: aurinko, palmu ja kookos), tv-kasvo kirjoitti kuvapäivitykseen Instagram-tilillään.

Lue myös: Vautsi, mikä ilmestys! Veronica Verhon erikoinen ökyauto herättää varmasti huomiota – kuvat!

Kuvasarjassa on neljä kuvaa, joista bikinikuva on aloituskuvana.

Julkaisu saikin välittömästi hurjasti tykkäyksiä ja kehuja sateli aistikkaista kuvista. Eräs Veronican seuraajista kiinnitti huomion kuitenkin toiseenkin huomionarvoiseen asiaan.

- Äkkii kun katsoo ekaa kuvaan niin näytät IHAN Janni Hussilta, luki kommentissa.

Kommentista oli tykätty monta kertaa. Radiojuontaja Janni Hussi, 29, on tunnettu entinen fitnessmalli, joten kommentti oli mitä ilmeisemmin tarkoitettu imartelevaksi kehuksi. 

Tässä vertailukuva Jannista tämän omalta Instagram-tililtään. Kuva on otettu heinäkuussa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Lue myös: Nyt ei mennyt putkeen! Veronica Verhon ja Juhani-rakkaan ihanat suutelukuvat jäivät kaukaiseksi haaveeksi - katso!

Veronica Verhon erikoinen ökyauto

Taannoin Veronica Verho oli piristävä pinkki ilmestys Turussa. Juontajan uusi Audi A3 Sportback -sponsoriauto on ainutlaatuinen ja erottuva menopeli. Harmaan ankeaa katukuvaa ilahduttanut Veronica vangitsi Seiskan lukijan katseen.

Veronica Verho

- Eihän tuota uutta ja upeaa autoa voinut olla huomaamatta. Veronican ponnarikin sointui auton sävyihin, ja hänen paitansakin oli pinkki. Harmi että hän heitti takin nopeasti päälleen, kun oli pukeutunut niin tyylikkäästi. Liekö ollut kiire poikaystävänsä, sohvaperuna-Juhanin luokse, Turusta tuumailtiin.

Veronica Verhon auto

Lue myös: Jestas! Veronica Verho poseeraa yläosattomissa sometähti Sita Salmisen kanssa: hakevat huomiota podcast-sarjalleen - kuva!

Ystävyys muuttui rakkaudeksi

Elokuussa Veronica paljasti yksityiskohtia Seiskalle hänen ja Juhani Koskisen suhteen alusta.

Viime vuonna JVG:n VilleGallesta eronnut Veronica näki treffisovellus Tinderissä vanhan ystävänsä, Juhanin profiilin. Ystävykset alkoivat keskustella.

– Juhani lähetti sitten syntymäpäivänäni rakkauskirjeen, jossa kertoi tunteistaan. Tuli sellainen olo, että tämä kortti on katsottava. Ja onneksi katsoin!

Veronica seurustelee Juhani Koskisen kanssa.
Veronica seurustelee Juhani Koskisen kanssa.

Lue lisää: Posse-juontaja Veronica Verho Sohvis-rakkaastaan Juhanista: Haluan perheen hänen kanssaan!

Helsingissä asuva Veronica ja Turussa asuva Juhani tapaavat yleensä viikonloppuisin.

- On meillä ollut puhetta, että jos muutamme yhteen, Juhanin on töiden vuoksi helpompi muuttaa Helsinkiin kuin minun Turkuun, Veronica kertoi Seiskalle elokuussa.

Tubettajana julkisuuteen tullut Veronica tunnetaan nykyään muun muassa Posse-ohjelman juontajana.
Tubettajana julkisuuteen tullut Veronica tunnetaan nykyään muun muassa Posse-ohjelman juontajana.

Lue myös: Vau, mikä viisikymppinen! Tällainen leidi on Veronica Verhon hehkeä Minne-äiti – hempeä yhteiskuva julki!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!