fbq
Uutiset
20.07.2020 11:37
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus
veronica verho
Vau, mikä viisikymppinen! Tällainen leidi on Veronica Verhon hehkeä Minne-äiti – hempeä yhteiskuva julki!
Uutiset
20.07.2020 11:37
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tubettaja ja radiojuontaja Veronica Verho julkaisi viikonloppuna ihanan yhteiskuvan kauniin Minne-äitinsä kanssa. Syy hilpeän iloiseen poseeraukseen oli se, että mediapersoonan rakas vanhempi täytti pyöreitä vuosia.

Veronican vieressä seisova upea vaaleaverikkö täytti 50 vuotta, mitä ei välttämättä uskoisi Minnen nuorekkaasta ulkonäöstä. 

- Mama tänään 50 vuotta, Veronica hehkuttaa.

Juhlaviinit

Äitinsä synttäreiden kunniaksi juontajakaunotar vei mamansa viinilasille. Ovathan täydet kympit sellaisia juhlia, että silloin sopii hieman kilistelläkin. Hauskaa yhteiskuvaa he ovat asettautuneet he ovat laiturille ja heidän takanaan loistaa kaunis järvimaisema. 

Lue myös: Yhdessä ostoksilla! Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani sulloivat tavaransa Mersun takaluukkuun – kuvat!

Veronica rutistaa kuvassa äitiään lempeästi hymyillen, Ja Minne-äidinkin hymy puskee kovasti huulien läpi halauksessa. Muodikkaat naiset ovat molemmat pukeutuneet rennosti mutta juhlavan siististi, kun heillä on lämpimään kesään kuuluvaa kevyttä vaatetta päällä. 

Hauska anekdootti on, että Veronican äiti on tyttärensä tavoin sometähti, sillä Minnellä on peräti yli 6 000 seuraajaa Instagramissa. Veronicalla seuraajien määrä toki aivan eri lukemissa, sillä häntä seuraa pelkästään Instagramissa peräti yli 240 000 ihmistä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAMA TÄNÄÄN 50-VEE! ❤️😍

A post shared by Veronica Verho (@mariieveronicaofficial) on

Syytä hymyillä

Veronicalla on ollut kesän aikana muitakin syitä hymyillä, koska hän on löytänyt itselleen rakkauden turkulaisesta Juhani Koskisesta. Juhani tuli suomalaisille tunnetuksi Sohvaperunat-ohjelmasta ja kävi myös Selviytyjät-saarella kisailemassa. 

Lue myös: Tuore lempi roihusi! Veronica Verho ja Juhani Koskinen viettivät romanttisen juhannuksen Kustavissa: hempeilivät avoimesti - kuvat! 

Yhdessäolo heillä tuntuu kukoistavan, koska pariskunta käyttää toisistaan jo hellittelynimiä. Toisen Instagram-päivityksen mukaan Juhani kutsuu Veronicaa kullaksi. 

- Seiso siinä, kun tämä on niin kuin sinun tie, Veronica kirjoitti lainausmerkkeihin.

Otoksessa hän seisoo liikennemerkin alla, missä lukee Kullantie. Siinäkin kaunottaren upea hymy on levinnyt lähes korviin asti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Seiso siinä ku tää on niinku sun tie” ❤️

A post shared by Veronica Verho (@mariieveronicaofficial) on