Podcast

Avioero vei Jontte Valosaaren yöunet – nukkuu vain muutaman tunnin yössä: Elämäni rankin koettelemus!

Uutiset | 22.02.2019 17:44

Muusikko Jontte Valosaarelle hänen ja Mari Valosaaren avioero on ollut kova kolaus.

Jontte julkaisi uuden Ylivoimainen-singlensä keskiviikkona (20.2.). Kappale on nauhoitettu jo jokin aika sitten, ja se on omistettu laulajan ex-vaimolle Mari Valosaarelle.

Mari ja Jontte jättivät avioerohakemuksen käräjäoikeuteen tämän kuun alkupuolella (7.2.).

- Kappaleen sisältö on se, mitä tunsin ja ajattelin – tai tunnen ja ajattelen edelleen. Tein päätöksen kappaleen julkaisemisesta, ja muutama viikko sen jälkeen päädyimmekin eroon. Ensin ajattelin, etten voi julkaista Ylivoimainen-biisiä, koska se on liian kova paikka minulle, Jontte kertoi Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Lue myös: Esko Eerikäinen hyvin rankasta avioerostaan Martina Aitolehdestä: Minua ällötti se tapa, jolla käsittelin asioita!

Laulaja pohti asiaa, eikä yksinkertaisesti halunnut jättää kappaletta julkaisematta.

- Ylivoimainen on kaikkea sitä, mitä tunnen Maria kohtaan. Tulin siihen tulokseen, että totta kai kappale julkaistaan. Miksi en julkaisisi sitä, mitä tunnen ja ajattelen? Mari tietää, että se kertoo hänestä.

Kuuntele Jonten podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

Unettomia öitä

Jontte myöntää, että vireillä oleva avioero on vaatinut veronsa hänen jaksamisessaan. Hän kuitenkin kertoo voivansa hyvin – tilanteen huomioon ottaen.

- Välillä pohdin, olenko saanut pidettyä koko asian jonkinlaisessa kuplassa, joka puhkeaa ja puskee kaiken ulos.

Merkittävä elämänmuutos on aiheuttanut unettomia öitä.

- Olen nukkunut neljän vuorokauden aikana yhteensä kolmetoista tuntia. Ero on tähänastisen elämäni vaikein asia ja koettelemus. Toki tästä selvitään, mutta se vaatii oman aikansa.

Lue myös: Jonna Geagea avoimena avioliitostaan – antaa tärkeän ohjeen kaikille pariskunnille: Ihmiset luovuttavat nykyään liian nopeasti!

 

Lapset eivät tiedä erosta

Jontella ja Marilla on kaksi lasta, 2-vuotias poika Mio ja 5-vuotias tytär Mila. He eivät tiedä vanhempiensa avioerosta.

- Emme ole puhuneet lapsille asiasta mitään. Onni tässä on se, että eroomme ei liity draamaa, emmekä ole Marin kanssa riidoissa.

Kuuntele Jonten podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!