fbq
Uutiset
17.12.2018 18:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld
Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen hyvin rankasta avioerostaan Martina Aitolehdestä: Minua ällötti se tapa, jolla käsittelin asioita!
Uutiset
17.12.2018 18:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden avioliitto, ja etenkin sitä seurannut avioero, olivat seuratuimpia asioita. Martina ja Esko avioituivat vuonna 2007. He erosivat vuonna 2011, kun Martina tapasi nykyisen miehensä Stefan Thermanin. Martinalla ja Eskolla on nyt 9-vuotias tytär Victoria.

Eskon mielestä hänen ja Martinan avioero oli hyvä asia.

- Oli hyvä, että se tapahtui. En tiedä, miten olisimme voineet kasvattaa tervejärkisen lapsen siinä asetelmassa, jossa olimme. Onneksi erosimme. Vaikka ero oli ruma ja seurattu, niin sen jälkeen aloimme molemmat pohtia asioita muultakin kantilta kuin julkisuudessa olemisella, Esko muistelee Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Lue myös: Esko Eerikäinen tilittää poikamieselämästä: Moni varteenotettava juttu kaatunut julkisuuteen! 

- Koin oloni hyvin loukatuksi silloin. Olin petetty mies, ja minua v**utti tilanne todella paljon. Olimme juuri saaneet lapsen. Omissa kuvitelmissani halusin ajatella perheyhteisömme olevan ihanteellinen. Tiesin, etten koskaan näe meitä perheenä. Sellaisena perheenä, että olemme kotona ja teemme normaaleja töitä. Halusin sellaista silti.

Kuuntele Eskon podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

 

”Olisin voinut pitää turpani kiinni!”

Martinan ja Eskon myrskyisä avioero oli lehtien vakioaihe. Esko purki tuntojaan toimittajille, ja hän oli katkerissa otsikoissa pitkään.

- Kun tuli ero ja kaikelta putosi pohja, niin ajattelin, että v**tu, minulle ei tehdä näin. Mikä olisikaan lehdille herkullisempaa kuin mies, joka on valmis kertomaan kaiken. Se on yksi asia, joka minua kaduttaa koko asiassa eniten. Minua ällötti se tapa, jolla käsittelin asioita. Olisin voinut pitää turpani kiinni, surra ja jatkaa elämääni. Siihen aikaan olin katkera, pettynyt ja vihainen. Jossain vaiheessa en oikein tiennyt, kenelle olin pettynyt. Jotenkin itselleni tuli se ahaa-elämys, että ei tilanne ollut pelkästään Martinan vika.

Lue myös: Kadehdittavan hyvät välit! Martina Aitolehden ex-mies Esko Eerikäinen vietti viikonlopun Hangossa Thermanien tiluksilla! "Kiitos vieraanvaraisuudesta"

Ajan myötä pettymys ja katkeruus hellittivät. Nykyään Martina ja Esko ovat hyvissä väleissä keskenään, eikä kumpikaan kanna kaunaa menneistä asioista.

- Olemme varmaan paremmissa väleissä nyt kuin avioliittomme aikana. Jos hänellä on murheita, niin hän soittaa minulle. Olemme tekemisissä päivittäin, koska Victoria kasvaa koko ajan, ja meidän on sovittava yhteisesti säännöistä. Olen myös erittäin hyvissä väleissä Stefanin kanssa.

Kuuntele Eskon podcast-jakso kokonaisuudessaan Youtubessa: