fbq
Uutiset
13.02.2019 21:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld
Jonna Geagea
Jonna Geagea avoimena avioliitostaan – antaa tärkeän ohjeen kaikille pariskunnille: Ihmiset luovuttavat nykyään liian nopeasti!
Uutiset
13.02.2019 21:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Muusikko Jonna Geagea ja hänen aviomiehensä Oscar Geagea tapasivat toisensa yhteisten ystäviensä häissä vuonna 2003.

- Tapasimme hyvin nopeasti, eikä siinä ollut mitään ihmeellistä, romanssi ei kukkinut vielä silloin. Oscar yritti pokata minua, mutta en ymmärtänyt sitä. Ei sillä, että olisin torjunut hänet – en vain tajunnut tilannetta, Jonna naureskeli Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Lue myös: Jonna Geagea rehellisenä Nylon Beatin lopusta – luksusloma muuttui riitelyksi: Erin itki yläkerrassa, minä alakerrassa!

Jonna ja Oscar kohtasivat toisensa uudestaan kuukausi häiden jälkeen.

- Olin viettämässä iltaa Kirpun kanssa, ja Oscar puolestaan Kirpun miehen kanssa. En tiedä, oliko se jotenkin suunniteltua, mutta päädyimme samaan ravintolaan. Siitä se sitten lähti.

Kuuntele Jonnan podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

 

”Ihmiset luovuttavat liian helposti!”

Tähdet, tähdet -ohjelmassa mukana oleva Jonna ja Oscar ovat pitäneet yhtä jo 16 vuoden ajan, ja he juhlivat kymmenettä hääpäiväänsä tänä vuonna. Jonnan mukaan heidän avioliittonsa salaisuus on nimenomaan se, että se ei ole aina onnellinen ja toimiva.

- Liiton ei tarvitse olla onnellinen ja toimiva koko ajan. Arki on arkea. Välillä tapellaan, mutta mitä sitten. Minusta tuntuu, että ihmiset luovuttavat hirveän helposti nykyään. 

Laulajan mukaan pienten lasten kanssa arki on kiireistä, ja joskus pinna kiristyy kaiken keskellä. Jonnalla ja Oscarilla on kaksi lasta, 6-vuotias tytär Mimi ja 4-vuotias tytär Lulu.

- Minä ja Oscar puramme väsymyksemme ja ärtyneisyytemme toisiimme, koska keneen muuhun voisimme sen purkaa? Minulle se on ihan ok. En halua purkaa asioita lapsiimme, koska he eivät ole syyllisiä siihen. Tai pitäisikö alkaa huutaa töissä, jos itseään ottaa päähän? Asiat pitää hoitaa kotona. Pitää myös osata pyytää anteeksi ja sopia tilanne.

Jonna halusikin muistuttaa kaikkia tärkeästä asiasta.

- Jokaisen on tehtävä myös omia juttujaan. Ei voi tehdä vain töitä viikko toisensa perään. Omaa aikaa on saatava vaikka edes yhtenä päivänä viikonloppuna. Sitä on oltava, muuten pää sekoaa. Se pätee niin lapsien kuin avioliiton kanssa.

Kuuntele Jonnan podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »