Uutiset

Arman Alizad suunnitteli jo omat hautajaisensa: ”Kun minä lähden, Sami Hedberg on esiintymässä” – hautakiveen Star Wars -viittaus!

02.09.2019 09:06

Mediapersoona Arman Alizad paljasti Seiskalle pohtineensa paljon kuolemaa.

Arman Pohjantähden alla -sarjassaan tv-seikkailija tutustuu muun muassa hautausurakoitsijoiden työhön. Jakson kuvaaminen oli arvokas ja vakava paikka, mutta siinä viljellään myös huumoria.

– Suunnittelin jaksossa omia hautajaisiani. Kun minä lähden, Sami Hedberg on esiintymässä, ja hautakivestäni tehdään Star Warsin Star Destroyerin muotoinen. Siihen kirjoitetaan: Paljon tinasit, paljon pilasit, sitten kolvis kylmeni, Arman naureskeli Seiskalle.

Pohjantähden alla -sarjan hautajaisjaksossa Arman oli myös mukana käsittelemässä vainajia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Intiassa olen kyllä osallistunut ruumiiden polttamiseen, mutta Suomessa prosessiin osallistuminen oli jotenkin aivan eri asia. Yhden vainajista nähdessäni ymmärsin, että vaikka ihminen on näin monimutkainen olento, loppupeleissä emme kuitenkaan ole mitään muuta kuin hiili-vety-yhdisteitä. Lopuksi vain maadumme.

Pohtii kuolemaa

Arman myöntää pohtineensa omaa kuolemaansa entistä enemmän.

– Mietin jatkuvasti, mitä tapahtuisi, jos yhtäkkiä sairastuisin tai joutuisin onnettomuuteen. Tai mitä jos kuolen? Tunnen suurta huolta ja vastuuta esimerkiksi tyttäristäni. Mitä heille tapahtuisi, jos minulle sattuisi jotain? Ei voi sanoa, että pelkäisin kuolemaa, mutta en kyllä vielä haluaisi lähteä. Ehkä näiden asioiden ajattelu kuuluu tähän ikään, Arman huokaisi.

Arman Pohjantähden alla Nelosella maanantaisin klo 21.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!