Apulanta-rumpali Sipe Santapukki: Olen vuoden koti-isä – kaikilla mittareilla!

Uutiset | 28.01.2018 15:04

Viime kuussa Linnan juhlissa Sipe Santapukki, 40, ja Minna Kauppi, 32, olivat ensimmäistä kertaa yhdessä ulkona Ukko-pojan syntymän jälkeen. Vuosi sitten tammikuussa maailmaan putkahtanut poika oli jäänyt kotiin myös Urheilugaalasta, jossa yksi valtakunnan seuratuimmista julkkispariskunnista edusti viimeisen päälle tyylikkäinä.

Lue myös: Sipe Santapukki ja Minna Kauppi ensi kertaa yhdessä ulkona Ukko-pojan syntymän jälkeen - armeija muisti perhettä upealla lahjalla!

– Tulimme tänne vähän kiireellä, mutta sellaista se elämä on! Välillä pitää painaa enemmän kaasua, joskus vähän vähemmän, Minna myhäili.

Hän itse on luonnollisesti höllännyt aikataulujaan esikoisen myötä.

– Olen ihan vain kotona Ukon kanssa. Olemme harjoitelleet pulkkailua ja kaikkea muuta hauskaa.

Poika rakastaa vauhtia

Hienossa gaalaillassa tyylilleen uskollisena eli upeana sädehtinyt Minna ripusti kompassinsa naulaan vuonna 2015. Silti lapsi on mullistanut arjen aivan täysin.

– Onhan se ollut tosi iso muutos. Olen ollut enemmän kotona kuin koskaan aiemmin.

Minna ja Sipe nauttivat täysillä vanhemmuudesta. – Tämä on ollut mahtavaa! On niin hauskaa seurata, miten nopeaa se lapsen kehitys on.
Minna ja Sipe nauttivat täysillä vanhemmuudesta. – Tämä on ollut mahtavaa! On niin hauskaa seurata, miten nopeaa se lapsen kehitys on.

Lue myös: Isäksi tuleva Sipe Santapukki lastentarvikeostoksilla: nokkakärryllinen tavaraa – kuva!

– Mutta kyllä me aika aktiivisesti olemme käyneet pojankin kanssa siellä täällä. Ei ole tarvinnut kököttää ihan neljän seinän sisällä.

Juuri pulkkailu onkin Ukko-pojan mieleen, sillä ylpeiden vanhempien mukaan kyseessä on astetta menevämpi tapaus.

– Hän on vähän sellainen, että mitä enemmän vauhtia, sitä parempi meininki.

Vaunurallia Lahdessa

Mutta millainen koti-isä on maankuulu rokkari?

– Mielestäni ehdottomasti Vuoden isä -pystin arvoinen. Kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna, Sipe murjaisi mutta vakavoitui sitten:

– On vaikeaa arvioida itseään yhtään missään, mutta ainakin olen läsnä oleva isä. Työn puolesta tulee oltua reissussa, mutta kun olen himassa, olen pojan kanssa.

Lue myös: Huhuh, Apulannalla 4,5 miljoonan euron liikevaihto – Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki nostivat yli sadan tonnin osingot!

Sipe ja Minna kertovat kiertävänsä päivittäin lastenvaunuilla Lahden keskustan liepeillä sijaitsevan idyllisen Pikku-Vesijärven.

– Meillä ei paljon nukuta, jollei kärrätä! Mutta se on tosi hyvä. Pysyy samalla aktiivisena eikä jää kotiin makaamaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!