Sipe Santapukki ja Minna Kauppi ensi kertaa yhdessä ulkona Ukko-pojan syntymän jälkeen - armeija muisti perhettä upealla lahjalla!

Uutiset | 06.12.2017 22:27

Apulannan Sipe Santapukki ja suunnistaja Minna Kauppi nauttivat tänä iltana itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton juhlatunnelmasta. Parin pieni, 10 kuukauden ikäinen poika on hoidossa Sipen äidin hellässä huomassa. 

- Ukko kävelee jo, lähti itse asiassa aika aikaisin. Tuossa 9,5-kuukautisena otti ensimmäiset askeleet ja nyt menee jo aika kovaa. On niin hauskaa, että pääsee jo juoksemaan ja kävelemään. No ei ehkä ihan juoksemaan, mutta melkein, Minna nauraa.  

LUE: Minna Kauppi on jälleen yksi linnan kuningattarista - katso kuva!

Tämän vuoden Linnan juhlat ovat Minnalle ja Sipelle erityinen ilta, sillä tuoreet vanhemmat ovat ensimmäistä kertaa yhdessä ulkona Ukko-pojan syntymän jälkeen. 

Ss

 - Meillä on enemmän kolminkeskistä kuin kahdenkeskistä aikaa. Tänään on ensimmäinen ilta, kun olemme ylipäätään molemmat poissa kotoa. Ei olla yhtä ainutta kertaa raaskittu jättää poikaa hoitajalle, mutta tänään se sitten tapahtui, kun presidentti järjesti tällaisen hienon tilaisuuden. 

Omalla tavallaan Sipen ja Minnan poika on myös mukana juhlissa. 

- Esikunnalta armeijasta tuli tällainen lahja. Siinä on Ukon nimi ja syntymäaika. Otin pojan mukaan tänne juhliin, vaikka sydämessä ja ajatuksissa Ukko kulkee mukana koko ajan, pariskunta kertoo korusta.
 
 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!