Anu Sinisalo ja Antti Reini: Yllätysero!

Uutiset | 01.02.2018 06:53

Näyttelijäpari Antti Reinin, 53, ja Anu Sinisalon, 51, vuosia kestänyt suhde on päättynyt kaikessa hiljaisuudessa. Antti on vahvistanut eron Seiskalle.

Suomalaisten suosikkinäyttelijät Antti ja Anu tutustuivat vuonna 2010, jolloin he kuvasivat Vares – pahan suudelma -elokuvaa. Työtoveruus muuttui rakkaussuhteeksi vuotta myöhemmin.

Lue myös: Elle: Antti Reinin tytär on upea mallilupaus - kuva!

Näyttävä pariskunta tunnetaan Suomen lisäksi myös Ruotsissa. Antti näytteli peräti kahdeksan vuotta naapurimaassa ja esiintyy muun muassa elokuvasarjoissa Wallander ja Johan Falk. Anu puolestaan on näytellyt rajan toisella puolella muun muassa Arne Dahl- ja Sandhamin murhat -elokuvissa.

Seurattu pari

Antti ja Anu olivat tuttu näky elokuva- ja tv-tapahtumissa liki seitsemän vuoden ajan. Antti jaksoi käydä kekkereillä, vaikka on ollut raittiina jo 14 vuotta.

Lue myös: Anu Sinisalolla riittää töitä: Viime syksy oli yhtä hullunmyllyä!

Pariskunta ei koskaan muuttanut saman katon alle. Kummallakin on Helsingissä oma asunto. Lisäksi Antilla on piilopirtti Heinävedellä, jossa hän muun muassa tekee toista työtään musiikin parissa. Hän julkaisi vuonna 2016 debyyttilevynsä nimellä Kärpänen.

Lue lisää näyttelijäparin yllätyserosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!