Anu Sinisalolla riittää töitä: Viime syksy oli yhtä hullunmyllyä!

Uutiset | 29.01.2018 21:29

Näyttelijä Anu Sinisalo saapui helsinkiläisen Storyville-ravintolan 25-vuotissynttäreille viime viikon perjantaina (26.1.).

Anu kuvasi viime syksynä Sorjonen-rikossarjan toisen tuotantokauden.

- Kuvaukset menivät loistavasti! Siinä oli paljon tekemistä. En voi hirveästi paljastaa vielä mitään, mutta aikamoista jumppaamista oli kuvauksissa, Anu kertoi Seiskalle.

Anun ja Ville Virtasen tähdittämä Sorjonen palkittiin vuoden 2017 Kultainen Venla -gaalassa peräti kolmella pystillä. Tv-sarja valittiin vuoden parhaaksi draamasarjaksi. Lisäksi Sorjosen pääosaa esittävä Ville Virtanen palkittiin parhaaksi miesnäyttelijäksi ja sarjassa esiintyvä Anu Sinisalo parhaaksi naisnäyttelijäksi.

Anu opetteli Sorjosen ensimmäistä tuotantokautta varten nyrkkeilemään.

- Nyt ei ollut nyrkkeilyä kovinkaan paljoa, muta sen sijaan oli muita taitoja, joita pääsin opettelemaan. Suomalaisiin tuotantoihin tehdään liian vähän taistelukohtauksia. Se johtuu siitä, että rahoituspäätökset tulevat viime tinkaan. Näin ollen harjoitusaika jää lyhyeksi, joten miekkailun tai muun taidon opetteleminen on tuskaista kolmessa viikossa. 

Anu harjoittelee parhaillaan Keski-Uudenmaan teatteriin Minna Koskelan kirjoittamaa ja ohjaamaa Exän uus ja vanha -näytelmää.

- Toivottavasti kameratöitäkin on luvassa tänä keväänä ja ensi syksynä. Viime syksy oli yhtä hullunmyllyä, sillä sain tehdä sitä sun tätä. Kuvasin Sorjosen lisäksi myös toista tv-sarjaa, jossa minulla on kuitenkin huomattavasti pienempi rooli, Anu kertoi.

Myös Anu on ottanut kantaa ahdistelutapauksiin, joihin suomalaiset naisnäyttelijät ovat törmänneet elokuva- ja tv-alalla.

- Se on todella tärkeä aihe! Se ei liity pelkästään meidän alaan, mutta meidän alalla ihmiset ovat rohkeampia puhumaan, koska ovat muutenkin tekemisissä julkisuuden kanssa, Anu kertoi.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!