fbq
Uutiset
16.01.2018 09:04
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Amin Asikainen ja puoliso ovat ulosoton asiakkaita.
Amin Asikainen ja Nadia-puoliso karusti ulosoton kynsissä: Velkaa rästissä yli 12 000 euroa!
Uutiset
16.01.2018 09:04
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Gladiaattorit-ohjelmassa mukana ollut ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen, 41, ja hänen puolisonsa Nadia Ammouri, 29, eivät ole hoitaneet raha-asioitaan huolellisesti. Molemmat ovat päätyneet ulosoton asiakkaiksi. Pariskunnasta Nadialla on ollut jo useita vuosia ulosottovelkaa, kun taas Amin joutui voudin kynsiin pari vuotta sitten.

Lue myös: Paratiisihotelli-Nadian kauppaamat treeniohjelmat aiheuttivat somehaloon - Amin Asikainen raivostui kritiikistä!

Huonekalumaksut ulosottoon

Nadia on pariskunnasta velkaisempi, ja ulosottomies karhuaa kaunottarelta 12 214 euron saatavia. Vuodesta 2014 ulosoton asiakkaana ollut Nadia on maksanut jonkun verran velkojaan pois, mutta osa laskuista on jäissä varattomuusesteen vuoksi. Nadialla on mennyt ulosottoon muun muassa yrittäjäeläkemaksut, tuhansien eurojen opintolainat, vakuutusmaksut, rikesakot ja huonekalumaksut. Nadia on jättänyt myös vuokrat maksamatta, ja niitä karhutaan yli 4 000 euron edestä.

Lue myös: Amin Asikaisen avopuoliso Nadia Ammouri laihtui roimasti - katso kuva! Tämän salaisen laihdutuskikan avulla lähti 23 kiloa!

Amin on hoitanut raha-asiansa puolisoaan paremmin. Vaikka häneltä on mennyt ulosottoon verot sekä vakuutusmaksu, hän on kiitettävästi maksanut niitä pois. Aminilla on jäljellä maksettavaa vielä vähän reilut 500 euroa.

Lue myös: Paratiisihotelli-Nadia julkaisi paljastavan kuvan itsestään ja Amin Asikaisesta - näin paljon kaunotar on muuttunut!

Asunnon hinta pudonnut

Amin myy parhaillaan perheen Kirkkonummella sijaitsevaa 79-neliöistä kerrostalokolmiotaan, jonka hintapyyntö on pudonnut 239 000 eurosta 232 500 euroon. Perhe on muuttamassa asunnosta pois ahtauden takia, sillä pariskunta sai esikoislapsen Antonin vajaa vuosi sitten.

Amin Asikaisen kämppä

– Amin hommasi asunnon aikoinaan poikamiesboksiksi. Nyt meitä asuu saman katon alla kuusi, sillä Aminin edellisessä suhteessa syntyneet pojat ovat luonamme joka toinen viikko, ja tytär käy säännöllisesti, vaikka asuukin äitinsä luona, Nadia kertoi Seiskalle viime syksynä, kun he laittoivat asunnon myyntiin.

Lue myös: Kääk, Amin Asikainen ja Nadia-kulta laittoivat kotinsa myyntiin – 79 neliön ”poikamiesboksia” myydään 239 000 eurolla!