fbq
Uutiset
08.01.2018 16:12
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
nadia ammouri
Paratiisihotelli-Nadian kauppaamat treeniohjelmat aiheuttivat somehaloon - Amin Asikainen raivostui kritiikistä!
Uutiset
08.01.2018 16:12
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen pitää nykyään huolta siitä, mitä suuhunsa pistää. Aminin ruokavalio perustuu avovaimonsa, Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjasta tutun Nadia Ammourin laatimiin ohjeisiin. 

Nadia mainosti viikonloppuna omia kunto- ja ruokavalio-ohjelmiaan Instagram-tilillään. Kuvan kommenttiosioon syntyi tiukkasanainen vääntö ammattilaisuudesta ja kokemuksesta sekä niiden eroista.

- Ihan mielenkiinnosta kysyn, että onko sinulla jokin liikunta-alan koulutus tai muu taustalla, kun tällaisia ohjelmia kauppaat? Itse ainakin tilaan treeni- ja ravinto-ohjelmat aina ammattilaisilta, sillä nykyään näitä on liikaakin tarjolla ja on tarkoin valittava mistä ohjelmansa tilaa saadakseen oikeasti ammattitaitoista palvelua, eräs tosi-tv-tähden seuraajista kommentoi.

Amin puolusti rakastaan

Kommentoijan kysymykseen ei suinkaan vastannut Nadia - joka oli kyllä vastannut useille muille postaukseen positiivisesti kommentoineille henkilöille - vaan hänen avopuolisonsa Amin.

- Ei se koulutus ole mikään meriitti näissä asioissa. Eiköhän omat kokemukset puhu puolestaan. Toki faktat pitää sisäistää ettei tule tehtyä karkeita virheitä. Tietenkin koulutuksesta voi olla hyötyä, mutta se ei yksistään tee susta hyvää valmentajaa. Luottaisin enemmän kokemukseen ja siihen että merkittäviä tuloksia valmentaja on saanut aikaiseksi esimerkiksi itsessään. Minulle Nadian laatimat ohjelmat ovat toimineet ja syön paremmin kuin kilpa-aikanani, Amin puolusti rakastaan.

Tämän jälkeen sama kommentoija painotti, ettei hänen tarkoituksensa ollut kysymyksellään tuomita ketään.

- Kokemusta on itsellänikin treenaamisesta ja "oikein" syömisestä, mutta silti haluan omat ohjelmani aina alan ammattilaisilta eikä siinä pitäisi olla mitään väärää. Ei kai niitä koulutuksiakaan turhaan pidetä, uskon että ammattilainen on aina ammattilainen ja usein heillä myös vuosien kokemus harrastuksena tai elämäntapana. Halusin vain tietää nimenomaan sen, että tehdäänkö tässä ohjeet kokemuksen vai ammattitaidon pohjalta! Jokainen saa treenata ja syödä kenen ohjeiden mukaan tahtoo, enkä ole tuomitsemassa tai sanomassa mikä on oikein ja mikä väärin.

"Kouluko tekee ammattilaisen?"

Väittelyn tiimellyksessä Amin päätti nostaa pöydälle myös oman ammattitaitonsa. 

- Eli viestistäsi saa selvän erotuksen siitä, mielestäsi ammattilainen on se joka on käynyt kouluja. Tiedän monia, joilla ei ole mitään kosketusta liikuntaan ennen pt kouluun menoa. Kouluko tekee ammattilaisen yksistään? Ammattilainen ei ole mielestäsi hän jonka tieto/taito tulee oman kokemuksen kautta ja joka on valmentautunut itse säännöllisesti. Eli minäkään en ole mielestäsi ammattilainen valmentamaan kuntonyrkkeilijöitä? En ole käynyt yhden yhtäkään koulua siihen. Vaan mullakin on oma kokemus. Näinhän sinä tämän asian annat ymmärtää.

Nadia poisti kuvan keskusteluineen

Instagram-kuvan kommentoinnissa käyty huutokilpailu päättyi vasta, kun ensimmäinen kommentoija ihmetteli, minkä vuoksi Amin nosti uransa mukaan keskusteluun. 

-  En edelleenkään ymmärrä, miksi tästä asiasta pitää tehdä näin valtava asia? Miksi yksi asiallinen kysymys nostaa teillä valtavan kuohun pystyyn? Monestiko pitää sanoa, että HALUSIN VAIN TIETÄÄ TEHDÄÄNKÖ OHJELMAT KOKEMUSPOHJALTA VAI ONKO KYSEESSÄ AMMATTILAINEN? Ja kyllä, se on MINUN mielipiteeni, että kouluja käyneet (pätee joka ammattiin, niin parturikampaajaan ja rakennusinsinööriin kuin liikunta-alaankin ym) osaavat asiansa varmasti. Ja niin kuin aiemmin mainitsin myös, että yleensä näillä kouluja käyneilläkin on vuosien kokemus urheilusta ja se useimmin on elämäntapa. Sinusta en ole sanaakaan puhunut missään vaiheessa, joten miten sinä ja urasi tähän liitytte ylipäätään?

Nadia poisti postauksensa maanantaina (8.1.) hieman ennen kello yhtä tililtään. Samalla koko väittely katosi bittiavaruuteen.