fbq
Uutiset
13.12.2017 14:11
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Amin ja Nadia
Amin Asikaisen avopuoliso Nadia Ammouri laihtui roimasti - katso kuva! Tämän salaisen laihdutuskikan avulla lähti 23 kiloa!
Uutiset
13.12.2017 14:11
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen kanssa parisuhteessa elävä, tosi-tv-kaunotar Nadia Ammouri kertoo Instagramissa laihtuneensa raskauden jälkeen 23 kiloa. Viimeisillään raskaana ollessaan hän painoi 86 kiloa, nyt kaunotar painaa 63,2 kiloa.

- Punnitsin itseni neuvolassa, ja nyt täytyy lopettaa tämä painon tiputtaminen ja alkaa syödä jouluruokia, Nadia kertoo Instagramissa julkaisemalla videollaan.

Sara Siepin luotsaamasta Paratiisihotelli-sarjasta tunnetuksi tullut Nadia on onnistunut karistamaan raskauskilonsa liikunnan ja ruokavalion avulla. Lisäksi hän on käynyt ottamassa Hypoxi-hoitoja, jotka tehostavat aineenvaihduntaa.

- Ennen join vettä ja liikuin, mutta en hikoillut. Kun aloin käymään Hypoxissa, olen alkanut hikoilemaan joka lenkin ja salitreenin jälkeen, Nadia paljastaa.

 

Nadian ja Aminin esikoinen, Anton-poika, syntyi toukokuussa 2017. Pariskunta pyörittää uusioperhettä, johon kuuluu myös kaksi Aminin poikaa avioliitosta kauneusalan yrittäjän Nilüfer Asikaisen kanssa, sekä tytär aiemmasta suhteesta.

Seiska paljasti Aminin ja Nadian suhteen pian sen jälkeen, kun hän erosi kesällä 2015 ex-vaimostaan Nilüfer Asikaisesta. Amin ja Nadia kiistivät suhteen pitkään ennen kuin myönsivät, että romanssihuhut pitävät paikkaansa.