Alkoholin jättänyt Andy McCoy paljastaa: Käytän kannabista!

Uutiset | 15.11.2018 16:01

Rocklegenda Andy McCoy, 56, tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös kävelevänä rockin lieveilmiönä. Viime viikolla julkaistussa Lamppu Laamasen kirjoittamassa Andy Rock’n’Roll Star -elämäkerrassa muusikko muistelee huumehuuruisia vuosiaan rokkimaailman huipulla.

Lue myös: Andy McCoy avautuu kirjassa rajusta välirikosta Bam Margeran kanssa ja Seiskan paljastamasta putkareissusta: Vedin puukon sen kurkulle! Katso kuvat!

Julkistamistilaisuudessa Andy yllättää paljastamalla Seiskalle, ettei hän nykyään käytä muita päihteitä kuin kannabista. Hän pohtii jopa, että kannabiksen vapauttaminen Suomessa saattaa olla hänen seuraava iso projektinsa.

Lue myös: Andy McCoyn kirja paljastaa: Esikoinen syntyi huumehelvettiin ja ex-vaimo kuoli - "Se oli vetäny konii koko sen yhdeksän kuukautta"

– Kova viina on paljon pahempi huume. Se on melkein kuin heroiini. Silti sitä tyrkytetään Suomessa joka paikassa, Andy saarnaa.

Lue lisää rocklegendasta ja kuinka poliisit suhtautuvat hänen mukaansa kannabiksen käyttöön torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!