fbq
Uutiset
08.11.2018 11:05
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Andy bam
Andy McCoy avautuu kirjassa rajusta välirikosta Bam Margeran kanssa ja Seiskan paljastamasta putkareissusta: Vedin puukon sen kurkulle! Katso kuvat!
Uutiset
08.11.2018 11:05
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Rocklegenda Andy McCoysta julkaistiin eilen keskiviikkona (7.11.) jälleen yksi kirja. Andyn tempaukset ovat vuosien varrella olleet julkkiksille oppikouluesimerkki siitä, miten päätyä Seiskan lööppeihin. Lamppu Laamasen kirjoittamassa Andy Rock ’n’ Roll Star -kirjassa Seiskan lööppeihin viitataankin useita kertoja.

Kesällä 2016 Andy päätyi Seiskan kanteen isännöityään Jackass-tähti Bam Margeran rajua sekoiluvierailua Helsingissä. 

- Bam Margerakin saa näkyvyyttä aivan Seiskan kannessa asti kun istuu autossa Ullanlinnassa ja juo alkoholia kulmien rakastetuimman pummin – Arskan – kanssa. Arska kertoo kuolemaansa saakka tarinaa kuinka dokasi Pämin kanssa, kirjassa kuvaillaan.

TAUSTAA: BAM MARGERA SIKAILI ANDY MCCOYN KANSSA HELSINGISSÄ: PÄÄTYI PUTKAAN - KUVA!

Andy Mccoy

TAUSTAA: NÄIN BAM MARGERA JA ANDY MCCOY SIKAILIVAT: PIPPELEITÄ, PULTSAREITA JA POLIISEJA!

Virtsailivat kaduille

Seiskan paparazzi bongasi Bamin elokuisena perjantaina ryyppäämässä rankasti Sea Horse -ravintolassa Helsingin Ullanlinnassa. Vähän ajan päästä myös Andy purjehti paikalle.

Andy

Kaksikko örvelsi pitkin Ullanlinnaa ja herätti pahennusta muun muassa tekemällä tarpeitaan kadunkulmiin.

Andy

Andy osasi kuitenkin jättää juhlimisen kesken oikeaan aikaan, mutta Bam ei.

Andy Bam

Perjantaina alkaneet juhlat huipentuivat sunnuntai-iltaan, jolloin Bam riehui kadulla siihen malliin, että paikalle kutsuttiin poliisit. Bam vietti lopulta yön putkassa. 

Paljastaa putkayön jälkipyykin

Kirjassa Andy avautuu putkayön jälkimainingeista.

- Joo se joutu putkaan ja sen friidu tuli meille spiidaa. Jengi soitti mulle ett Bam on ilman fyrkkaa putkassa. Mä sanoin ett älkää jelpatko yhtään, antaa sen oppii. A real life Jackass, Andy toteaa.

Kaksikon välit tulehtuivat siihen pisteeseen, että lopulta Andy heitti Bamin kodistaan keklulla (veitsellä) uhkaamalla.

- Sit jossain vaiheessa mä vedin keklun sen kurkulle ja sanoin ett nyt sä lähet vittuun mun himasta, kirjassa paljastetaan.

Andy tylyttää Bamia kirjassaan muutenkin rajusti.

- Bam, siitä tuli hang-a-round. yks niist monista. Sen käytös ihmisii kohtaan on välillä anteeksantamatonta. Sä et tee ihmisille sellaista mitä mä näin sen tekevän varsinkin kun se oli jurrissa. Mä olin suu auki miten se käyttäytyy vaimoonsa kohtaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »