andy mccoy

Andy McCoyn kirja paljastaa: Esikoinen syntyi huumehelvettiin ja ex-vaimo kuoli - "Se oli vetäny konii koko sen yhdeksän kuukautta"

08.11.2018 13:27

Lamppu Laamasen kirjoittamassa Andy Rock'n'Roll Star -kirjassa paneudutaan Hanoi Rocks -yhtyeestä kansainväliseen menestykseen nousseen Andy McCoyn elämään. Andy puhuu julkisuudessa harvoin perheeestään, mutta tuoreessa kirjassa lukijat pääsevät tutustumaan siihen, millaista Andyn ja hänen edesmenneen Stacy-vaimonsa elämä oli heidän esikoisensa syntyessä Lontoossa vuonna 1987. 

Vaikka Sebastian-poika syntyi Englannissa, perhe muutti pian Suomeen. Sinä aikana Andy kertoo eristäytyneensä maailmasta ja tuottaneensa musiikkia, johon hän ei jälkeen päin ajateltuna ole ollut täysin tyytyväinen. 

Myös huumeidenkäyttö varjosti perheen elämää. 

- Me oltiin heponistejä, me oltiin ammattilaisia, Andy kertoo ja viittaa heroiinin käyttöön. 

Lue lisää: Andy McCoy avautuu kirjassa rajusta välirikosta Bam Margeran kanssa ja Seiskan paljastamasta putkareissusta: Vedin puukon sen kurkulle! Katso kuvat!

andy inline

"Kun mä vedin kamaa niin en mä huomannu mitä skidi duunas mun kropalle"

Suomesta perhe muutti takaisin Lontooseen ja sieltä Yhdysvaltoihin. Ensin Andy, Stacy (oikealta nimeltään Anastasia Maisoneuve) ja Sebastian muuttivat hotelliin.

- Asuttiin ensin hotellissa ja sit Stacy löysi jonkun vitun talon Venice Beachiltä. Sillon oli rahaa ja lisää oli tulossa. 

Rahalla tietenkin rahoitettiin päihteiden käyttöä, joka näkyi lopulta jopa rock-tähden hiuksissa.

- Sebastian pani kuminauhoilla roikkuu kaikkee paskaa mun fledasta - siinä saatto olla kolikoita ja leikkikaluja. Kun mä vedin kamaa niin en mä huomannu mitä skidi duunas mun kropalle. Kerran se maalas mun lärvin väreillä ja mä en huomannu ja lähin tsöraa ja kytät pysäytti. Mä sanoin vaan et fuckin' kid ja ne pani tekee sen naurettavan suoraan kävelytestin ja touch your nose. Sit ne sano ett okay go ahead. Amerikka on omituinen maa. 

"Sillon mä aloin päästä täyteen mittaan siitä naisesta"

Kun Andy palasi kotiin Australiaan päättyneeltä Iggy Popin kiertueelta, oli hänen puolisonsa hävittänyt perheen koko omaisuuden taivaan tuuliin. 

- Stacy oli tuhlannu kaikki mitä mä olin yhdeksän kuukauden aikana tienannu. Se oli pannu menee viistuhatta taalaa viikossa vaikka viereisessä kaupassa oli tili. Se onnistu tuhlaa kaiken, kaikki oli kadonnu... Sillon mä aloin päästä täyteen mittaan siitä naisesta. Se oli vetänyt konii koko sen yhdeksän kuukautta. En mä heti lähteny menee mut aika nopeesti. Siinä ei menny kauaa kun mä tapasin Angelan. Jutut meni niinku ne meni, hyvä niin. 

Andyn ja Stacyn avioliitto kesti kolme vuotta ja päättyi vuonna 1989. Stacy menehtyi muutaama kuukausi eron jälkeen. 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!