Uutiset
Katso kuva!

Oho, missikaunotar Erika Helin poseeraa alasti Playboy-lehdelle! Katso rohkeat kuvat - toinen poistettiin jo Instagramista!

12.08.2019 14:01

Miss Suomi 2018 -kilpailusta julkisuuteen noussut Erika Helin nähdään tulevan syksyn aikana Portugalin Playboy-lehdessä. Seiska tavoitti Erikan, joka on edelleen rohkealla kuvausmatkallaan. 

- Minut kuvattiin bikineissä sekä täysin alasti. Biksukuvat sopivat paremmin sosiaaliseen mediaan, mutta niiden ottaminen oli enemmänkin vain lämmittelyä alastonkuvia varten, kaunotar kertoo Seiskalle. 

Erika jakoi materiaalia sosiaalisessa mediassa, mutta ristiriitaisin tuloksin. Instagram kun ei hyväksy alustalleen muun muassa alastonkuvia tai naisten nännejä. 

Lue myös: Suomen seksikkäin insinööri?! Missikaunotar Erika Helin paljastaa kurvinsa toimistomiljöössä – superrohkeat kuvat!

erika helin
(Instagram piti yllä olevaa kuvaa liian rohkeana. Se poistettiin pian sen julkaisemisen jälkeen).

Erikan julkaisemassa valokuvassa hän poseerasi alasti. Kuvassa ei kuitenkaan näkynyt intiimejä paikkoja, jonka lisäksi Erika oli peittänyt nänninsä yhteisöpalvelun sääntöjä kunnioittaen. Siitä huolimatta valokuva poistettiin. 

Lue myös: Missikaunotar Jessica Ruokola poseeraa jälleen alasti uusissa Playboy-kuvissa: ”Riisuutuminen tuntui luonnolliselta!”

Sen jälkeen Erika julkaisi toisen otoksen, jossa hän istuu katamaraanin portailla. Kuva on entistä rohkeampi, mutta syystä tai toisesta se myötäilee Instagramin sääntöjä paremmin kuin aikaisempi versio. 

- Ensimmäisenä kuvauspäivänä kuvasimme katamaraanilla ja toisena studiolla. Kuvat ilmestyvät joko loka- tai marraskuun lehdessä, Erika kertoo Seiskalle.
 

Teksti:Mariama Bah ja Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!