Katso kuva!

Suomen seksikkäin insinööri Erika Helin nauttii täysin rinnoin kesästä! Yläosattomissa laiturin nokassa: Voitko kääntyä toisin päin?

Uutiset | 01.07.2019 18:02

Miss Suomi -kisoista tuttu Erika Heliniä on tituleerattu myös Suomen seksikkäimmäksi insinööriksi, eikä syyttä, sillä IT-alalla työskentelevä kaunotar on sanoinkuvailemattoman kaunis näky. 

Lue myös: 25-vuotiaan suomalaismissin suuret rinnat asettavat haasteita harrastukseen: ”En voisi kuvitellakaan missä tahansa liiveissä”

Kesäheinä

Erika nauttii täysin rinnoin Suomen suvesta. Hän julkaisi Instagram-tililleen otoksen, jossa poseeraa laiturin nokassa pelkissä bikinien alaosissa. Sijainniksi Erika on laittanut Tuomiojärvi, joka sijaitsee kaunottaren kotikaupungissa Jyväskylässä. 

Monien harmikseen Erika poseraa selin kameraan. 

- Voisitko kääntyä toisin päin, seuraaja kysyy kaunottarelta englanniksi. 

- Todella upea kuva, todella kaunis vartalo, toinen seuraajista hehkuttaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Top 1 kesäjuttu. ⚓

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

Erika ei kaihda esitellä kurvejaan ja hänen Instagram-tilinsä täyttyykin mitä sensuelleista kuvista. 

Uusi harrastus

Viime syksyn Miss Suomi -finalisti Erika valmistautuu parhaillaan puolimaratonin juoksuun. Hän on valmistautunut tulevaan koitokseen nykyisellä asuinpaikkakunnallaan Helsingissä, johon muutti viime syksynä kotikaupungistaan Jyväskylästä.

Muutettuaan pääkaupunkiin Erikan täytyi opetella uudet juoksureitit. Sellaiset löytyivätkin, tosin tekniikan pienoisella avustuksella.

– Täytyy myöntää, että navigaattori on juostessa kovassa käytössä. Ilman sitä puolen tunnin lenkki voi venähtää tunnin pituiseksi, kun harhailen missä sattuu, hän kertoi. 

Lue lisää: Kun uhkea jyväskyläläismissi Erika, 25, kumartui sitomaan kengännauhoja, alkoi tapahtua: päät kääntyilivät, helsinkiläinen herrasmies oli lentää selälleen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!