fbq
Uutiset
07.11.2018 16:36
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Aleksi Valavuori
Aleksi Valavuori täyttää 40 vuotta! Tältä hän näytti 20 vuotta sitten: "Kuuluitko N`sync-bändiin?"
Uutiset
07.11.2018 16:36
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Liikemies Aleksi Valavuori juhlii tänään keskiviikkona (7.11.) 40-vuotissyntymäpäiviään.

Niin sanotun keski-iän saavuttanut Aleksi julkaisi juhlapäivän kunniaksi hauskan kuvaparin itsestään Instagram-tilillään.

Just parikymppisenä ja heti perään tänään nelikymppisenä. Tätä se on, kun ei vanhene yhtään. 40v juhlakuva siis vasemmalla, Aleksi kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Lue myös: LEIJONAN LUOLA -MILJARDÖÖRI PYYSI ALEKSI VALAVUORTA HANKKIMAAN ILLANVIETTOON ”YRITTÄJÄHENKISIÄ” TYYPPEJÄ – JAAJO LINNONMAA SINGAHTI OITIS KÄMPIN TERSSILLE!

Kuva on herättänyt hilpeyttä Aleksin seuraajissa. 

- Aivan mahtava kuva!!!Sun poikabändivuosilta? oletan, eräskin seuraaja kommentoi. 

- Hyvät synttärit! Kuuluit takavuosina N'sync nimiseen bändiin?, toinen seuraajista vitsailee. 

Lue myös: SUOMESTA POISMUUTTOA SUUNNITTELEVA ALEKSI VALAVUORI PERUSTELEE LÄHTÖAJATUKSIAAN – KYLLÄSTYI BYROKRATIAAN: ”AINA JOKU TORPPAAMASSA!”

Muistatko vielä Videotreffit?

Aleksi on viihtynyt julkisuuden harjalla jo pitkään. Ensimmäisen kerran hänet nähtiin televisiossa 22-vuotiaana, kun hän osallistui Ylen Videotreffit-ohjelmaan, jossa hän pääsi valitsemaan treffikumppania itselleen. 

Vuonna 2008 hkomistus juonsi Nelosella nähtyä Pelkokerroin-ohjelmaa. Samaisena vuonna hänet palkittiin Venla-palkinnolla vuoden parhaana televisioesiintyjänä. Lukuisien televisioesiintymisten lisäksi Aleksilla on kokemusta urheilumanagerin tehtävistä. Tätä nykyä hänet tunnetaan liikemiehenä, ja hän on ollut vuodesta 2017 kansainvälisen kasino- ja peliyhtiön urheiluagentti. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »