fbq
Uutiset
22.08.2018 11:29
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus & all over press & instagram
jaajo ja mark
Leijonan luola -miljardööri pyysi Aleksi Valavuorta hankkimaan illanviettoon ”yrittäjähenkisiä” tyyppejä – Jaajo Linnonmaa singahti oitis Kämpin terssille!
Uutiset
22.08.2018 11:29
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus & all over press & instagram

Ilta-Sanomat uutisoi eilen (22.8.), että Leijonan luola -televisio-ohjelmasta tuttu urheiluvaikuttaja ja miljardööri Mark Cuban vierailee Suomessa Your Business Tomorrow -tapahtuman tiimoilta. 

Mark on viihtynyt Suomen vierailunsa aikana suomalaisen urheiluvaikuttajan Aleksi Valavuoren kanssa.

Mark omistaa muun muassa NBA-joukkue Dallas Mavericksin, ja Aleksi on Ilta-Sanomien mukaan auttanut Markia eurooppalaisten pelaajien etsinnässä. 

Lue lisää: Tältä näyttävät Chicago Bullsin cheerleaderit – Aleksi Valavuori pääsi yhteiskuvaan tanssijakaunotarten kanssa!

 

Having a lunch with one of my biggest idols @mcuban. Good times!

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

Ilta jatkui Helsingin yöhön

Antero Vartian ja Jasper Pääkkösen Löyly-konsepti sai eilen suuria vieraita, kun Aleksi vei Markin nauttimaan Jasperin jo kuuluisasta lohikeitosta. 

Myöhemmin matka jatkui kohti Helsingin keskustaa, ja illanviettoa puitiin aikaisin tänä aamuna Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Jaajo nimittäin kertoi saaneensa eilen illalla tiedoksiannon, että Mark oli pyytänyt Aleksia hankkimaan illanviettoon muitakin yrittäjähenkisiä kasvoja.

-  Laitoin lapset nukkumaan ja lähdin sitten Kämppiin! Siellä pöytään saapui sitten suihkunraikas Mark, joka oli käynyt aikaisemmin kuntosalilla, Jaajo kertasi aamulla ja lisäsi, että paikalla oli myös jalkapallovaikuttaja Aki Riihilahti

 

My new favorite Finnish soccer team

Henkilön Mark Cuban (@mcuban) jakama julkaisu