IL: Kalle ja Riina-Maija Palander: Avioero!

Uutiset | 12.01.2021 19:05

Seiska uutisoi jo viime marraskuussa, että pujottelun ex-maailmanmestari Kalle Palanderin, 43, ja Riina-Maija Palanderin avioliitto oli ajautunut pahaan kriisiin.

Lue myös: Sokkiuutinen kesken työkeikan! Kalle Palander sai tietää Riina-Maija-vaimonsa toisesta miehestä: ”Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia!”

Iltalehden mukaan Kalle on jättänyt avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen 4.1.2021. Kalle hakee eroa yksin.

Iltalehti tavoitti Riina-Maijan, joka kertoo saaneensa tietää asiasta asianajajansa kautta. Riina-Maijan mukaan avioerohakemus ei tullut hänelle yllätyksenä.

- Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kalle laittaa avioerohakemuksen vireille. Hän on sen suutuspäissään tehnyt aiemminkin. Katsotaan nyt kaikessa rauhassa, miten asiat etenevät, Riinis kertoi lehdelle.

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007.

Seiska tavoitti Kallen, joka ei halunnut kommentoida asiaa.

Aviokriisi paljastui marraskuussa

Seiska uutisoi viime vuoden loppupuolella, että Riina-Maija on elänyt kuin sinkku jo pidemmän aikaa. Silloin paljastui, että Riina-Maijalla on pyörityksessä peräti kaksi eri julkkismiestä. 

Lue lisää: Jymypaljastus Palanderien aviokriisistä: Riina-Maijalla sutinaa kahden eri julkkismiehen kanssa – toinen on julkkiskaunottaren miljonäärirakas! 

Kallelle totuus vaimonsa touhuista paljastui marraskuun lopulla, kun hän sai kesken Levillä vietetyn työviikonlopun kuulla, että Riina-Maijalla on toinen mies. 

- On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Kalle kertoi Seiskalle. 

Lue lisää: Riina-Maija Palander bilettää kuin sinkkukaunotar! Kalle Palander kuuli huhuja vaimostaan – ”Olen varoittanut Riinistä monta kertaa!” 

Kalle ja Riina-Maija
Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Atte Kajova, Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!