fbq
Uutiset
14.08.2018 16:02
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
aleksander barkov
Aleksander Barkov ensi kertaa julkisesti yhdessä superkauniin Julia-rakkaansa kanssa: venäläistyttöystävältä hempeät yhteiskuvat, mukana myös Patrik Laine - katso!
Uutiset
14.08.2018 16:02
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi elokuun alussa, että suomalainen NHL-kiekkoilija Aleksander Barkov on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Hymyilevä, vaaleahiuksinen Julia on juuriltaan venäläinen ja hän asuu nykyisin Barkovin kanssa samassa osavaltiossa Floridassa. 

Julian vanhemmat pyörittävät Miamissa kiinteistönvälitystoimistoa, joka on erikoistunut luksusasuntoihin. Julia työskentelee itsekin maineikkaassa perheyrityksessä.

TAUSTAA: NHL-tähti Aleksander Barkovilla uusi rakas: hemaisevan kaunis blondi Julia julkaisi kiusoittelevan yhteisvideon – kuvat!

TAUSTAA: Uusi rakas on superkaunis Julia: Aleksander Barkov toi kultansa näytille Suomeen - näin hän kommentoi suhdetta!

Seiskan tietojen mukaan pariskunta vieraili Suomessa jo heinäkuussa ja nyt matka on jälleen taittunut takaisin tuhansien järvien maahan. Barkov nimittäin pelasi viime lauantaina Jussi Jokisen kahdeksatta kertaa järjestetyssä All Stars -hyväntekeväisyysottelussa. 

Myös Julia nähtiin paikan päällä. Hän julkaisi Instagram-sivuillaan valokuvaparin, jossa hän poseeraa miehensä sekä Patrik Laineen ja tämän tyttöystävän Sanna-Mari Kiukaksen rinnalla.

 

❤️❤️

Henkilön Juji (@juji_sin) jakama julkaisu

Hyväntuulisista valokuvista voisi päätellä, että kiekkotähdet ovat jakaneet paikan päällä myös nimikirjoituksia. Julia näyttäisi myös tutustuneen jo hyvin Patrikiin ja Sanna-Mariin.

Julia on tyytynyt kommentoimaan kuvaa vain sydämin.

Kalajoen jääkiekkotapahtuma oli tiettävästi ensimmäinen kerta, kun pariskunta esiintyi julkisesti yhdessä. 

LUE LISÄÄ: Tänne Aleksander Barkov toi superkauniin Julia-rakkaansa: NHL-tähdellä hulppea hirsihuvila Kangasalla, pihatyöt pahasti kesken – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »