Katso kuva!
Aleksander Barkovin mökin pihatyöt ovat edelleen kesken.

Tänne Aleksander Barkov toi superkauniin Julia-rakkaansa: NHL-tähdellä hulppea hirsihuvila Kangasalla, pihatyöt pahasti kesken – kuva!

13.08.2018 08:01

Viime viikolla Seiska uutisoi, että NHL:n tähtipelaaja Aleksander Barkov on poistunut sinkkumarkkinnoilta ja löytänyt rinnalleen uuden tyttöystävän.

Lue lisää: NHL-tähti Aleksander Barkovilla uusi rakas: hemaisevan kaunis blondi Julia julkaisi kiusoittelevan yhteisvideon – kuvat!

Aleksander on tuonut rakkaansa myös Suomeen, sillä Julian tiedetään jo heinäkuussa vierailleen miljonäärikiekkoilijan Kangasalan-mökillä.

Lue lisää: Uusi rakas on superkaunis Julia: Aleksander Barkov toi kultansa näytille Suomeen - näin hän kommentoi suhdetta!

Barkovin mökki.

Aleksander pystytti pari vuotta sitten Kangasalan Eskolan saareen näyttävän, 132-neliöisen hirsihuvilan, mutta pihatyöt ovat edelleen kesken. Hulppean huvilan viereen on kaikessa hiljaisuudessa valmistunut tenniskenttä. Aleksanderilla löytyy tenniskaveri omasta perheestä, sillä hänen 10 vuotta vanhempi isoveljensä Juri oli aikoinaan yksi Suomen lupaavimpia tenniskykyjä.

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!