Marja Hintikka ei päässyt mediakouluun.

Oho! Suosikkijuontaja Marja Hintikan opiskelu tyssäsi alkumetreillä – ”Sanottiin suoraan, ettei meikäläisellä ole lahjoja radio- tai tv-hommiin!”

06.07.2019 18:01

Juontajana sellaisissa ohjelmissa kuin Puoli seitsemän, Dancing on Ice, Haasta Hans ja SuomiLove. Oma talk-show Marja Hintikka Live, joka palkittiin parhaan keskusteluohjelman Kultaisella Venlalla 2017.

Marja Hintikka, 40, on ollut monessa mukana. Ensi syksynä suosittu tv-kasvo nähdään Maikkarilla Luokkajuhlat-ohjelmassa, jossa tunnetut tähdet muistelevat kouluaikojaan.

– Heitä on suolaamassa vanhoja koulukavereita yläaste- ja lukioajoilta. Ohjelma on ollut tosi suosittu muun muassa Ruotsissa! Meilläkin on luvassa hauskaa settiä, Marja lupaa Seiskalle Hyvät katsojat -ohjelman kuvaustauolla.

Kauas on tultu ajoista, jolloin nuori jyväskyläläistyttö vasta haaveili radioalan töistä. – No on kyllä! Olen kiitollinen, että olen saanut tehdä elämässäni töitä, joista olen unelmoinut.
Kauas on tultu ajoista, jolloin nuori jyväskyläläistyttö vasta haaveili radioalan töistä. – No on kyllä! Olen kiitollinen, että olen saanut tehdä elämässäni töitä, joista olen unelmoinut.

 

Lue myös: Marja Hintikka ja Vappu Pimiä avautuvat perhearjesta: Matti ja Teppo olivat väärässä – ”Kaiken takana onkin mies!”

Marja on päässyt hämmästyttävän pitkälle siihen nähden, ettei hänestä koskaan pitänyt tulla mitään media-alalla.

– En päässyt aikoinaan alan kouluun. Minulle sanottiin suoraan, ettei meikäläisellä ole lahjoja radio- tai tv-hommiin, hän hymähtää huvittuneena.

Lue myös: Juontajakaunotar Marja Hintikka kauneusoperaatioista: Pelkään piikkejä ja täyteaineita!

Nuori nainen oli kuitenkin niin tomeraa tekoa, ettei moinen saanut lannistumaan.

– Ei pidä koskaan antaa periksi, jos joku sanoo, ettei sinusta ole tähän. Siitähän sitä vain sisuuntuu ja taistelee entistä kovemmin!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!