fbq
Uutiset
07.07.2019 20:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Marja Hintikka työskenteli mainosalalla.
”Hyppäsin täysin tyhjän päälle!” Marja Hintikka hylkäsi menestysuransa!
Uutiset
07.07.2019 20:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Muun muassa Puoli seitsemän, Dancing on Ice, Haasta Hans ja SuomiLove -ohjelmista tuttu Marja Hintikka muutti vuosituhannen vaihteessa kotikaupungistaan Jyväskylästä Helsinkiin ja pääsi heti jyvälle mainosmaailmasta, johon sai jalkansa ovenväliin.

– Selviydyin Cannesissa Young Creatives -kilpailuun ja sain hyvän lähdön mainosalalle. Tuli vakiduuni, ja olin hyvässä lennossa, mutta päätin sitten jättää sen kaiken.

– Hyppäsin täysin tyhjän päälle radiohommiin. Ihmiset sanoivat, että olet aivan hullu, eikä tuossa ole mitään järkeä. Mutta ehkä sittenkin oli, Maria virnistää.

Lue myös: Oho! Suosikkijuontaja Marja Hintikan opiskelu tyssäsi alkumetreillä – ”Sanottiin suoraan, ettei meikäläisellä ole lahjoja radio- tai tv-hommiin!”

Täydellinen koulu

Sanavalmiista ja iloisesta Marjasta tuli välittömästi kuulijoiden suosikki. Hän kokee mainosalan antaneen hyvää selkänojaa myös YleX:llä.

– Näen yhä monet asiat markkinoinnin näkökulmasta. Mainosmaailma oli täydellinen koulu, sillä ovathan nämä juontohommatkin tavallaan ajatusten ja ilmiöiden myymistä.

– Siinä sen taas näki, että joskus on vain hyvä, että menee kiertoreittiä kohti päämääräänsä.

Lue myös: Marja Hintikka ja Vappu Pimiä avautuvat perhearjesta: Matti ja Teppo olivat väärässä – ”Kaiken takana onkin mies!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »