fbq18-vuotiaan Miss Peppu -finalistin pyllyleikkauksesta tuli helvettiä - silikoneista hirvittävät tuhot: "Pakaroistani valui mätää!" | Seiska
crista jaatinen

18-vuotiaan Miss Peppu -finalistin pyllyleikkauksesta tuli helvettiä - silikoneista hirvittävät tuhot: "Pakaroistani valui mätää!"

Uutiset | 04.01.2018 12:40

Miss Peppu ja Suomen seksikkäin -kilpailujen finaaleista tuttu kaunotar Crista Jaatinen luopuu peppuimplanteistaan järkyttävän tapahtumaketjun vuoksi. Vasta 18-vuotiaan Cristan rajusta tilanteesta uutisoi ensimmäisenä Como. 

Viime kesänä Crista kertoi Seiskalle hankkineensa implantit, kun hän oli vielä alaikäinen. Kuukausi leikkauksesta Crista huomasi, että toinen implanteista alkoi näkyä luonnottomasti ja leikkaushaava oli repeillyt.

Crista kertoo blogissaan, että hän hakeutui keväällä sairaalaan, jossa pakara todettiin tulehtuneeksi. Tilanteesta selvittiin antibioottikuurilla, mutta Cristan mukaan implantti törrötti edelleen.

- Noin kuukausi leikkauksen jälkeen huomasin toisen implantin näkyvän myös leikkaus haavani oli repeillyt useasti. Kävin sitä lääkärissä näyttämässä ja huomattiin pakaran olleen tulehtunut, alotettiin antibiootti hoito suun kautta. Tulehdus saatiin pois mutta implantti silti törrötti ikävästi ulos.

Hän matkusti syyskuussa liettualaisklinikalle korjausleikkaukseen, mutta vielä senkin jälkeen pakara tulehtui vakavasti, ja Crista joutui Suomessa sairaalahoitoon.

Kuvia epämuodostumista löytyy Cristan blogista. 

crista jaaatinen
Crista ja Miss Peppu -finalistit kesällä.

Joulukuussa molemmat pakarat olivat tulehtuneet. Lääkärit tulivat siihen tulokseen, että implantit täytyy poistattaa. 

- 5 päivää vietin jorvin osastolla tippaletkuissa, he suostuivat päästämään minut Jouluksi kotiin. Olin todella onnekas kun olin vielä hengissä, implantit olivat aiheuttaneet suurta tuhoa kehossani. Tässä vaiheessa romahdin totaalisesti tiesin mikä leikkaus minua odottaa, enkä olisi koskaan uskonut että näin voi käydä. Haluankin varoittaa kaikkia teitä jotka implanttien laitosta haaveilee, se EI ole sen arvoista.

Crista kertoi blogissaan myös, että korjausleikkauksen jälkeen pakaroista alkoi valua mätää.

- Oikeaan pakaraan ilmestyi ”näppy” korjausleikkauksen jälkeen, luulin sitä pitkään ihan vaan tavalliseksi näppyläksi. Se kasvoi kovaa vauhtia ja sieltä valui todella paljon mätää ja oli myös todella kipeä. Sairaalassa selvisi että se johtuu tulehduksesta ja tulehdus tulee jo ihoni läpi. Myös toiseen pakaraan ilmestyi sairaalassa ollessani samanäköinen ”näppy” joka on käsittääkseni fisteli.

Tarinallaan Criata haluaa varoittaa kaikkia kaltaisiaan kauneusoperaatioiden vaaroista.

- Haluaisin kaikki muistuttaa siitä että tämä voi tapahtua kenelle tahansa riippumatta missä paikassa implantit laitat, minä hoisin haavojani juuri niinkuin pitikin ja tein kaiken oikein, sekään ei siihen vaikuta. Implantti on vieras esine ja se voi saada paljon tuhoa aikaan vartalossasi niinkuin minulle kävi. Poisto leikkauksen jälkeen pystyn tuskin enään koskaan uusia implantteja laittamaan ja vaikka pystyisin niitä en takaisin halua.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!