fbq
Uutiset
08.10.2020 16:10
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Samuli ja Susanna Indrén
10 eri rikoksesta syytetty Susanna Indrénin ex-mies Samuli haahuili ja huokaili apaattisena oikeudenkäynnin tauolla: riisui maskin ja nautti jäätävän lounaan – paparazzikuvat!
Uutiset
08.10.2020 16:10
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Helsingin käräjäoikeus on tänään puinut ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrénin ja tämän ex-mies Samulin rajuja perheriitoja, joissa väkivaltaa ei ole säästelty. Kun oikeudenkäynnissä alkoi klo 13 tunnin mittainen ruokatunti, niin Susanna suunnisti nälkäisenä lounaalle. 

Yhteensä 10 eri rikoksesta, muun muassa Susannan rajuista pahoinpitelyistä syytetty ex-mies Samuli sen sijaan näytti kadottaneen istuntosalissa ruokahalunsa tyystin. Samuli meni ostamaan oikeustalon kahvilasta itselleen energiajuomatölkin, jota hän lähti kumoamaan raastuvan nurkille. 

Lue lisää: Näyttelijä Susanna Indrénin ex-miehelle rajut syytteet: kuristi Susannan tajuttomaksi, laittoi veitsen kaulalle ja uhkasi tappaa

Koko päivän tiukasti Muumipappa-kuvioista koronamaskia pitänyt Samuli otti ensimmäistä kertaa päivän aikana maskin pois kasvoiltaan. Sitten hän pujotti savukkeen suupieleensä ja ryhtyi hörppimään energiajuomaa. 

Samuli oikeudenkäynti

Samuli vaelteli oikeustalon nurkilla levottomasti alati paikkaa vaihtaen. Välillä hän istahti aallonmurtajalle miettimään syntyjä syviä. 

Lue lisää: Tarttui ex-miestään kiveksistä kiinni! Tällaisista rikoksista ex-Salkkarit-tähti Susanna Indréniä syytetään

Samuli oikeudenkäynti

Samulin ”lounas” koostui yhdestä energiajuomatölkistä, jossa valmistan mukaan on vain 150 kilokaloria. Samulin lounas vastasi siis yhtä nakkia tai puolikasta lihapasteijaa. 

Samuli oikeudenkäynti

Sokeria Samulin kumoamassa tölkissä sen sijaan on yli 30 grammaa, joten voidaan puhua erittäin epäterveellisestä ja ravinneköyhästä ”lounaasta”. 

Lue lisää: Susanna Indrén äksyili ärjynä saapuessaan oikeuteen - jäätävät välit ex-aviomies Samuliin paljastuivat: peräti 12 rikoksen syytelista!

Samuli oikeudenkäynti

Tauon loppuajan Samuli vietti läheisen venesataman portailla istuskellen. Hänen yleisilmeensä oli kovin apaattinen, sillä Samuli painoi kädet kasvoilleen ryhtyi huokailemaan syvään. 

Lue lisää: Susanna Indrén pelkäsi kuolevansa rajussa pahoinpitelyssä - syyte: ex-mies Samuli kuristi ja huusi "Kuole lehmä!"

Samuli oikeudenkäynti
Samuli oikeudenkäynti
Tilaa Seiskan uutiskirje! »