fbq
Uutiset
08.10.2020 12:16
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
susanna indrén ja samuli
Susanna Indrén pelkäsi kuolevansa rajussa pahoinpitelyssä - syyte: ex-mies Samuli kuristi ja huusi "Kuole lehmä!"
Uutiset
08.10.2020 12:16
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Näyttelijä Susanna Indrénin ex-miehen Samulin syytetään pahoinpidelleen näyttelijätärtä useita kertoja. Vakavimmassa rikoksessa Samulin syytetään muun muassa kuristaneen Susannan tajuttomaksi sekä hakanneen tämän päätä lattiaan.

Susanna kertoi torstaina oikeudessa oman versionsa siitä, miten rajut perheriidat näyttelijättären asunnolla ovat alkaneet.   

- Samuli nuorena miehenä tykkää käydä paljon ulkona. Hänellä on tapana tulla yöllä hakemaan jotain, jonka voi vaihtaa tai myydä. En hyväksy sitä, koska ne ovat minun rahoillani hankittuja tavaroita, Susanna paljasti Samulista. 

Lue lisää: Näyttelijä Susanna Indrénin ex-miehelle rajut syytteet: kuristi Susannan tajuttomaksi, laittoi veitsen kaulalle ja uhkasi tappaa

Rajuja riitoja

Samulin syytetään eräässä pahoinpitelyssä työntäneen Susannan rajusti suihkuseinää vasten. Susannaa syytetään myös tilanteessa pahoinpitelystä.

- Samuli varasti pankkikorttini ja häipyi. Kun hän tuli aamuyöllä kotiin, niin halusin korttini takaisin. Myönnän että olen yrittänyt saada omaisuutta takaisin. En työntänyt Samulia, mutta tartuin kiveksistä, Susanna tunnusti. 

Lue lisää: Tarttui ex-miestään kiveksistä kiinni! Tällaisista rikoksista ex-Salkkarit-tähti Susanna Indréniä syytetään

Rajuimmassa tilanteessa Susannan mukaan Samuli yritti jälleen varastaa tämän tavaroita. 

- Samuli lähti taas ulos. Heräsin, kun hän tuli kotiin ja hänellä oli kannettava tietokoneeni kainalossaan. Se oli uusi läppäri ja Samuli aikoi vaihtaa sen huumeisiin. Tartuin läppäristä kiinni ja sain irti. Samuli raivostui ja kaatoi minut maahan, Susanna kertoi. 

- Samuli kaatoi minut maahan ja kuristi. Sitten hän hakkasi päätäni lattiaan. Hän istui polvillaan käsieni päällä ja huusi: Kuole lehmä!

- Sitten Samuli repi yöpaitani riekaleiksi. Jossain vaiheessa hänen käteen ilmestyi leipäveitsi. Havahduin siihen, kun leipäveitsi oli kurkullani. Sitten siinä vaiheessa pääsin irti, juoksin rappuun ja soitin naapurin ovikelloa. Naapurini soitti ambulanssin. 

Lue lisää: Susanna Indrén äksyili ärjynä saapuessaan oikeuteen - jäätävät välit ex-aviomies Samuliin paljastuivat: peräti 12 rikoksen syytelista!

Susannan mukaan hän uskoi olevansa todellisessa hengenvaarassa. 

- Koen, että oli hiuskarvan varassa, että kuolen.

Tapausta käsitellään torstaina Helsingin käräjäoikeudessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »