fbq
Uutiset
08.10.2020 10:55
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto
Samuli ja Susanna Indrén
Näyttelijä Susanna Indrénin ex-miehelle rajut syytteet: kuristi Susannan tajuttomaksi, laittoi veitsen kaulalle ja uhkasi tappaa
Uutiset
08.10.2020 10:55
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto

Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään parhaillaan rikosvyyhtiä, jossa ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén ja hänen ex-miehensä Samuli Salminen ovat syytettyinä useista eri rikoksista.

Syyttäjä luki hetki sitten torstaiaamuna ääneen syytteet, joista paljastui, että Samulia syytetään useista vakavista rikoksista. Yhtä rikosta lukuun ottamatta kaikki ovat tapahtuneet Susannan asunnolla. 

Lue lisää: Tarttui ex-miestään kiveksistä kiinni! Tällaisista rikoksista ex-Salkkarit-tähti Susanna Indréniä syytetään

Samulia syytetään useista pahoinpitelyistä, jotka ovat kohdistuneet Susannaan. Eräässä niistä syyttäjän mukaan Samuli tarttui Susannaa hiuksista ja hakkasi tämän päätä lattiaan. Sitten Samuli nousi ylös ja ryhtyi potkimaan Susannaa eri puolille vartaloa. Tämän jälkeen Samuli istui Susannan päälle ja tukki näyttelijättären suun ja nenän, niin ettei hän voinut hengittää. Tämän jälkeen Samuli kuristi Susannan tajuttomaksi. 

Samulia syytetään myös ryöstön yrityksestä. Syyttäjän mukaan Samuli painoi keittiön veistä Susannan kaulalle ja uhkasi tappaa, ellei saa rahaa. 

Samulin syytetään myös varastaneen Susannan puhelimen, sykemittarin ja kellon. Lisäksi Samulin syytetään kahdella eri kerralla varastaneen Susannan pankkikortin, jolla sai nostettua yhteensä lähes 2000 euroa käteistä. 

Lisäksi Samulia syytetään varkaudesta, kun tämä anasti Sokokselta miestenvaatteita 991 euron edestä. 

Lue lisää: Susanna Indrén äksyili ärjynä saapuessaan oikeuteen - jäätävät välit ex-aviomies Samuliin paljastuivat: peräti 12 rikoksen syytelista!

Katso kuvia Susannan ja Samulin oikeudenkäynnistä Seiskan paparazzin Panu Hörkön Instagram-tililtä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »