fbq
Ulkomaat
14.04.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Madonna
Ystävä paljastaa: tämän vuoksi Madonna ei suostu vanhenemaan arvokkaasti
Ulkomaat
14.04.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Popin kuningatar Madonna täyttää tänä vuonna 64 vuotta.

Tähden läpikäymät kauneuskirurgiset operaatiot ovat puhututtaneet fanien ja median keskuudessa pitkään. Instagramissa Madonna muokkaa kuviaan rajulla kädellä, eikä ikonista laulajaa ole tunnistaa tänä päivänä.

Lue myös: Apua, Madonnan, 62, kasvokuva järkyttää somessa - "Omg, rakastamme sinua, mutta lopeta" - supertähteä ei ole tunnistaa!

Madonnan tanssijaystävä kommentoi New York Postille syitä, miksei Madonna tahdo ikääntyä arvokkaasti.

- Hän haluaa tuntea olonsa nuoremmaksi. Hän viettää aikaansa nuorempien ihmisten kanssa, koska samanikäiset ovat hänestä tylsän tunkkaisia, ystävä kertoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Supertähti seurustelee entisen taustatanssijansa, 27-vuotiaan Ahlamalik Williamsin kanssa.

- Kumpikaan heistä ei välitä ikäerosta. Se ei ole vakava suhde - he elävät usein erillään - mutta he tykkäväät viettää aikaa toistensa kanssa. Madonna tuntee olonsa energiseksi hänen seurassaan, lähde kertoo.

Lue myös: Uskomaton muodonmuutos - tältä Madonna näyttää nykyään

Madonna
Madonna pukeutuu yhä nuorekkaasti.

Kauneuskirurgi Dr. Paul Banwell analysoi New York Postissa Madonnalle tehtyjä kauneusoperaatioita.

- Hän on selvästi huolehtinut itsestään. Osasta hänen nuorekkuuttaan on ehdottomasti kiittäminen luontaista kauneutta, hyviä geenejä ja terveellisiä elämäntapoja, kirurgi kommentoi.

Kirurgin mukaan Madonnan kasvojen muoto on kuitenkin muuttunut, ja hän epäilee tähden ottaneen täyteaineita kasvoihin ja huuliin.

Lue myös: Madonnan tuoreimmat kuvat huolestuttavat faneja – kirurgi epäilee: kasvojenkohotuksia, leuan muotoilu, silmäluomien kohotus – katso ja vertaa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna on ollut maailmantähti 80-luvulta lähtien. Hänen suurimpiin hitteihinsä kuuluvat muiden muassa Like A Virgin, Papa Don't Preach, Vogue, Frozen ja Hung Up. Madonna on julkaissut uransa aikana neljätoista studioalbumia, joista viimeisin saapui kauppoihin vuonna 2019.

Lue myös: Tiesitkö? Pop-ikoni Madonna sai Venäjällä valtavan sakon puolustamalla sukupuolivähemmistöjen oikeuksia Pietarissa: "En koskaan maksanut sitä"

Madonna
Tältä Madonna näytti vuonna 2006.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »