fbq
Ulkomaat
10.02.2022 16:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram
Madonna
Uskomaton muodonmuutos - tältä Madonna näyttää nykyään
Ulkomaat
10.02.2022 16:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram

Laulaja Madonna eli Madonna Louise Veronica Ciccone, 63, jatkaa hämmentämistä ulkonäöllään ja käyttäytymisellään. Milloin tahansa tähti julkaiseekin kuvan Instagram-tilillään, hän herättää aina ihastusta ja vihastusta.

Lue myös: Ohhoh, Madonna teki sen taas! Popin kuningattaren uhkea selfie sai fanit haukkomaan henkeä - kuvat!

Tuoreimman kuvansa alle Madonna on saanut runsaasti rakastavia kommentteja, mutta niiden joukkoon mahtuu kosolti vihaviestejäkin.

- Niin paljon Facetunea, eräs sivaltaa viitaten suosittuun kuvanmuokkausohjelmaan.

- Lopeta kauneusleikkauksissa käyminen, toinen täryttää.

Uusimmassa julkaisussaan tähti esittelee värikkäitä kynsiään ja nostaa maljaa kameraan päin.

Filttereitä vai fillereitä?

Laulaja on luonut itsensä uudelleen ja uudelleen artistina jo vuosikymmenten ajan, mutta hänen epäillään luoneen myös ulkonäköään uudeksi jatkuvin kauneusleikkauksin. Selvää on, että Madonna ainakin silottelee julkaisemiaan kuvia filttereillä.

Tähti itse ei koskaan ole myöntänyt kauneusoperaatioita. Hän totesi vuonna 2012, ettei myöskään ole plastiikkakirurgiaa vastaan. Hän sanoi kuitenkin vastustavansa sitä, että joutuisi keskustelemaan asiasta. Vuonna 2019 hänen kuvastaan syntyi kohu, kun hänen ounasteltiin ottaneen peppuunsa täytettä.

- En hae kenenkään hyväksyntää… minulla on vapaus tehdä vartalollani mitä haluan, tähti kuittasi kohun somessa.

Arvuuttelua operaatioista

The Sun -lehti analysoi viime lokakuussa, että Madonna pitää nuorekasta hehkuaan yllä kasvokuorinnoin, laserhoidoin sekä kollageeni- ja botox-pistostenkin voimin. Lisäksi arvellaan, että laulaja olisi käynyt hakemassa takamukseensa muhkeutta niin sanotulla butt lift -operaatiolla, jossa kehon omaa rasvakudosta siirretään pakaroihin. Onpa muotojen ehdotettu olevan myös implanttien ansiota.

Esimerkiksi kirurgi Gary Linkov ruotii YouTube-videollaan, että Madonna on käynyt useissa kasvojen ja kulmien kohotuksissa, pistoshoidoissa, rasvansiirrossa sekä silmäluomileikkauksessa. Operaatioiden hinnaksi hän heittää karkeasti vähintään 190 000 euroa, mutta summa on hyvin ylimalkainen arvio.

Brittilehti Mirror taas listasi joitain vuosia sitten, että Madonna käyttäisi vuosittain kauneudenhoitoonsa satojatuhansia euroja. 

Alla olevista kuvista näet popparin hurjan muutoksen vuosien saatossa.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Madonna
Tässä Madonna vuonna 1985. 
Madonna 2005
20 vuotta myöhemmin hän näytti tältä.
Madonna 2013
Tässä popin kuningatar poseeraa vuonna 2013.

Suututti räppärit

Poppari ei häpeile esiintyä somessa verkkosukkahousuissa tai paljastavissa pukeissa. Marraskuussa hän makasi sängyllä vähäpukeisena ja vilautti tissiään kameralle. Räppäri 50 Cent laukoi kuvista ilkeitä kommentteja. Hän pyysi anteeksi, mutta Madonna sanoi anteeksipyyntöä tekaistuksi.

Popin kuningatar julkaisi aiheesta pitkän videovastauksen, jossa löi jauhot räppärin suuhun. 

- Sinun pitäisi pyytää anteeksi misogyynistä, seksististä ja ikäsyrjivää käytöstäsi ja kommenttejasi.

Räppäri Nelly taas kehotti tammikuussa Madonnaa peittämään itsensä, kun tämä julkaisi rohkeita kuvia auton edessä. Madonna vastasi:

- Kaikki nämä negatiiviset kommentit ovat v*tun vastenmielisiä. Kuuletteko itseänne? On vuosi 2022. Tässä on 63-vuotias nainen, joka on kirjaimellisesti menestyneempi kuin te kaikki, ja jolla on tarpeeksi elämänkokemusta tehdäkseen omat päätöksensä kuvistaan.

Tähden tukijat riensivät nopeasti puolustamaan idoliaan.

Lue myös: Madonna rietasteli estoitta auton konepellillä - uhkea peppukuva villitsi someseuraajat!

Madonna 2018
Vuoden 2018 VMA gaalaan Madonna ilmestyi tällaisessa lookissa.

Palasi studiolle 

Odotettavissa on, että popin kuningattarelta kuullaan vielä tänä vuonna uutta musiikkia. Seitsenkertainen Grammy-voittaja kertoi joulukuussa Instagram-tilillään palaavansa studiolle. Häneltä ilmestyi tuolloin uudet versiot kappaleista Take A Bow ja Frozen. Tammikuussa hän paljasti, että työstää kaikkiaan viittäkymmentä remix-versiota kappaleistaan. Madonnan tuorein levy Madame X julkaistiin kesäkuussa 2019.

Madonna seurustellut jo muutaman vuoden ajan taustatanssijanaan olleen Ahlamalik Williamsin, 27, kanssa. Viime viikon maanantaina Daily Mail uutisoi, että heidät nähtiin pelaamassa koripalloa pop-tähden Hidden Hillsin miljoonakartanolla. Mukana peleissä oli myös Madonnan adoptiopoika David.

Lähteet: The Sun, Daily Mail, Page Six, Glamour, Mirror