fbq
Ulkomaat
18.05.2022 12:29
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MEGA, All Over Press
Johnny Depp
Traagiset kuvat julki! Amber Heard esitteli oikeudessa valokuvia sammuneesta Johnny Deppistä - katso todisteet lattialle käpertyneestä näyttelijästä
Ulkomaat
18.05.2022 12:29
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MEGA, All Over Press

Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen oikeudenkäynti jatkuu jo viidettä viikkoa.

Lue myös: Johnny Deppin oikeustaisto jatkuu Amber Heardin ristikuulusteluilla: kääntyvätkö pulloraiskauspuheet häntä vastaan?

Tällä viikolla syyniin on joutunut Amber, jota Johnny Deppin lakitiimi on ryhtynyt ristikuulustelemaan. Amber onkin pyrkinyt vastailemaan kysymyksiin oikeuden edessä aiempaa tyynemmin.

Vielä pari viikkoa sitten Amber esiintyi oikeussalissa varsin tunteikkaana, ilmaisten itseään värikkäästi niin sanoin kuin ilmein.

Lue myös: Itkuinen Amber Heard julisti oikeudessa rakkautta Johnny Deppiä kohtaan - kuvaili yksityiskohtaisesti Johnnyn käyttämää väkivaltaa

 

Sammunut Johnny sotki paikat jäätelöllä

Jo jokin aika sitten oikeudenkäynnissä esiteltiin paljonpuhuvia valokuvia Johnny Deppistä muutaman vuoden takaa.

Johnnyn ex-vaimo Amber on puhunut oikeudessa avoimesti miehensä vakavasta päihteiden käytöstä. Amberin ottamissa valokuvissa esiintyy hänen mukaansa alkoholin ja huumeiden käytön seurauksena sammunut Johnny.

Lue myös: Nähdäänkö potkut saanut Johnny Depp vielä Jack Sparrow'na? Tuottajalta monitulkintaiset kommentit tulevaisuudesta

Amber kertoi ottaneensa kuvat todisteeksi Johnnyn holtittomasta käytöksestä. Kukaan ei Amberin mukaan uskonut häntä, kun hän yritti kertoa miehensä tuupertumisista.

- Hän (Johnny) ei joko muistanut mitään tai kielsi sen kokonaan. Hän syytti minua myös valehtelusta eikä kukaan puolustanut minua, Amber kertoi tuolloin.

Sammunut Johnny valutti kädessään olevan jäätelöpurkin sisällön housuilleen sekä lattialle.
Sammunut Johnny valutti kädessään olevan jäätelöpurkin sisällön housuilleen sekä lattialle.

 

Toisessa kuvassa Johnny oli sulkenut silmänsä tuolilla istuessaan.
 Hotellihuoneen nurkkaan tuupertunut Johnny käytti kirjahyllyn kulmaa tyynynään.