fbq
Ulkomaat
05.05.2022 14:07
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press
Amber Heard
Itkuinen Amber Heard julisti oikeudessa rakkautta Johnny Deppiä kohtaan - kuvaili yksityiskohtaisesti Johnnyn käyttämää väkivaltaa
Ulkomaat
05.05.2022 14:07
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press

Jo viikkoja jatkunut oikeudenkäynti koskien Amber Heardin ja Johnny Deppin toisiaan vastaan tehtyjä kunnianloukkaussyytteitä on edennyt vaiheeseen, jossa ääneen päästettiin pitkän odotuksen jälkeen Amber.

Oikeudenkäynnin aikana on kuultu tähän mennessä näyttelijä Johnny Deppiä, joka väittää joutuneensa ex-puolisonsa Amber Heardin väkivallan kohteeksi. Amber on puolestaan julistanut joutuneensa lukuisia kertoja Johnnyn pahoinpitelyn uhriksi.

Lue myös: ”Vanha läski” - Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeustaistossa rapa roiskuu: Lapsuuden traumat, päihderiippuvuus ja rajuja riitoja

Eilen keskiviikkona (4.5.) Amber kertoi yksityiskohtaisesti kerroista, jolloin Johnny oli käyttäytynyt väkivaltaisesti hän kohtaan.

Lue myös: Psykologin shokkianalyysi Amber Heardista: Huomionkipeä manipuloija, leikki uhria tai prinsessaa

Oikeusistunnon aluksi tuomari tiedusteli naiselta muun muassa tämän lapsuudesta sekä edellisistä työpaikoista. Amber kertoi tuomarin pyynnöstä myös hänen ja Johnnyn ensimmäisestä kohtaamisesta sekä heidän parisuhteensa alkuajoista ja seurustelusuhteen etenemisestä.

Amberin mukaan pari rakastui The Rum Diaries -elokuvan pressikiertueella vuonna 2011. Vielä elokuvan kuvausten aikaan kumpikin oli tahoillaan vakavissa parisuhteissa, mutta kiertueen alkaessa sekä Amber että Johnny olivat eronneet kumppaneistaan. Erot eivät olleet julkisesti vielä tiedossa, joten pari joutui tapailemaan toisiaan salaa.

- Minusta tuntui, että tämä mies tunsi minut, näki minut tavalla, jolla kukaan ei ollut nähnyt minua aiemmin. Ollessani Johnnyn seurassa tunsin itseni parhaaksi ja kauneimmaksi ihmiseksi maan päällä. Se sai minut tuntemaan itseni nähdyksi. Tunsin itseni miljoonan dollarin arvoiseksi, Amber julisti lähes elokuvallisesti.

Amber kuvaili olleensa umpirakastunut Johnnyyn. Niin rakastunut, ettei hän kyennyt näkemään.

a
Kuulemisensa aikana Amber virnisteli myös hyvin iloisissa tunnelmissa.

Lue myös: Kuvat ei herkille! Raju väite: Amber Heard raivostui Johnny Deppille avioehdosta – mukiloi näyttelijän sairaalakuntoon

Amberin pauhatessa rakkauskuplastaan Johnny keskittyi omalla paikallaan muihin asioihin. Hän ei kohdistanut katsettaan kertaakaan vastapäätä istuvaan ex-puolisoonsa, joka vilkuili Johnnya jatkuvasti.

Ensimmäinen lyönti

Oikeusistunnon aikana Amberin tunnetilat vaihtelivat haikeasta rakkausmuistelusta lähes hysteeriseen itkuun hänen käydessään läpi Johnnyn väkivaltaisia tempauksia parisuhteensa aikana.

Tuomari tiedusteli Amberilta, muistaako hän ensimmäisen kerran, kun Johnny käytti väkivaltaa häntä kohtaan. Amber nyökytteli myöntävästi.

- En koskaan unohda sitä. Se muutti elämäni, Amber huokaili.

Amberin itku jäi katsojien mielestä valjuksi, sillä kyyneleitä nähtiin vain harvakseltaan.

Tilanne alkoi Amberin mukaan siitä, kun hän kysyi, mitä Johnnyn käteen tatuoidussa tekstissä lukee. Johnny kertoi tatuoinnissa lukevan entisen puolisonsa Winona Ryderin mukaan "Wino". 

Amber luuli tekstiä vitsiksi, jonka takia hän oli purskahtanut nauruun. Tämän jälkeen Amber kertoi Johnnyn läpsäisseen häntä kasvoihin.

- En ymmärtänyt, mitä tapahtuu. Minä vain tuijotin häntä, Amber kertoi ja sanoi Johnnyn läpsäisseen häntä kasvoihin vielä kahdesti.

Lue myös: Amber järjesti kakkakoston Johnny Deppin sänkyyn: ”Pökäleen koosta tiesin, ettei se ollut koirien jätös”

Amber kertoi oikeudessa myös Johnnyn aktiivisesta päihteiden käytöstä sekä siitä, miten Johnnyn käytös muuttui alkoholin ja huumeiden käytön myötä aggressiiviseksi. Amberin mukaan Johnny kävi häneen kiinni jopa niin kovalla voimalla, että naiselta olisi voinut helposti lähteä henki.

a
Amber tihrusti itkua kertoessaan Johnnyn väkivaltaisuudesta.

 

Oikeudenkäynti sai alkunsa, kun Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkauksesta oikeuteen. Amber oli julkisuudessa väittänyt, että oli kokenut parisuhdeväkivaltaa. Väitteiden tultua julki Johnny menetti työnsä. Näyttelijä kiisti väkivaltaisuutensa ja väitti, että hän on se, joka on ollut uhri.

Oikeudenkäyntiä on edessä vielä noin kuukauden päivät. Oikeusistuntoa voi seurata livenä maanantaista torstaihin Youtubesta Law&Crime-kanavalta.

Amber katsoi Johnnya useaan otteeseen puheenvuoronsa aikana.
Amber katsoi Johnnya useaan otteeseen puheenvuoronsa aikana.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »