fbq
Ulkomaat
01.10.2022 18:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press ja Adobe Stock
Julkkisten lomakohteet
Tom Hanks ja Tom Cruise löysivät suomalaismatkailijoiden lomaparatiisin – näissä Euroopan matkakohteissa voi bongata supertähtiä
Ulkomaat
01.10.2022 18:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press ja Adobe Stock

Kreikan saaret ovat olleet jo pitkään suomalaisten matkailijoiden suosiossa. Niihin ovat ihastuneet myös yhdysvaltalaiset näyttelijätähdet.

Ei ole mahdottomuus, että rantaraitilla astelee vastaan esimerkiksi kaksi hyvin tunnettua Tomppaa. Nimittäin sekä Tom Hanks että Tom Cruise omistavat Kreikan trendikkäällä Mýkonosin saarella vapaa-ajan asunnot. Näyttelijät ovat mieltyneet niin välimerelliseen ruokatarjontaan kuin eksoottiseen saaren luontoon.

Kykladien saariryhmään kuuluva saari tunnetaan kauniista rannoistaan sekä railakkaasta yöelämästään. Se on nykyään yksi Kreikan suosituimmista lomaparatiiseista.

Mykonos

Mykistäviä maisemareittejä sekä auringonlaskun ihailupaikkoja tarjoava saari on hintatasoltaan yksi Kreikan kalleimmista. Myös Kendall Jenner, Bella Hadid, Gerard Butler, Ariana Grande ja Leonardo DiCaprio viihtyvät Kreikassa. Luksustason majapaikkoja markkinoidaan muun muassa oman huoneen yhteydessä olevilla yksityisillä uima-altailla.

Lue myös: Salakuvat lemmenlomalta! Sara Sieppi ja jalkapallorakas Pyry Soiri romanttisina Kreikassa

Clooney nauttii Como-järvellä

Pohjois-Italian Alppien postikorttimaisemista tunnettu Comojärvi on rauhaa kaipaavan lomailijan valinta.

Järven ääreltä löytyy tunnelmallisia pikkukyliä, ja Italian luonto hurmaa runsaine aktiviteetteineen. Suosittu vierailukohde on Comon kaupunki hienoine rakennuksineen.

Como

Veneretkillä silmänruokaa tarjoavat hulppeat huvilat sekä kauniit puutarhat. Näyttelijä George Clooney omistaa Comojärvellä kartanon. Myös Madonna on ihastunut järvimaisemiin.

Clooney

Lue myös: Kiira Korpi muisteli prinsessahäitään legendaarisella Como-järvellä – upea häävideo saa haukkomaan henkeä!

Bieberit viihtyvät Dubaissa

Lähellä Eurooppaa sijaitseva Dubai tunnetaan luksuslomakohteena, mutta se kelpaa tavalliselle suomalaisturistillekin. Jos pätäkkää löytyy, voi yöpyä vaikka merenalaisessa hotellissa kaloja ihaillen. Dubai tarjoaa mielikuvitukselliset hotelimajoitukset, ostosmahdollisuudet ja teemapuistot.

Dubai

Dubaissa sijaitsee myös maailman korkein rakennus, pilvenpiirtäjä Burj Khalifa. Muun muassa Justin Bieber, Demi Lovato ja Tiger Woods palaavat yhä uudestaan Dubaihin.

Bieberit

Lue myös: Ottiko Petri Nygård tämän hehkeän bikinikuvan Susanna Laineesta? Juontajakaunotar lomaili näyttävästi Dubain helteessä - katso!

Kaunottaret suosivat Lontoota

Kuninkaallisten ja brittitähtien lisäksi Lontoon suurkaupungissa voi törmätä Hollywood-julkkiksiin. Lontoo tarjoaa muun muassa viriiliä yöelämää, monipuolista ruokakultuuria, upeita ilmaisia museoita sekä kulttuurielämyksiä keikkoineen ja musikaaleineen.

Lontoo

Silmänruokaa löytyy myös arkkitehtuurin ihailijoille. Valtava Hyde Park on lontoolaisten hengähdyspaikka. Julkimot, kuten Taylor Swift, Bella Hadid ja Kendall Jenner palaavat kerta toisensa jälkeen nauttimaan Lontoon humusta.

Taylor Swift

Pariisin yöt houkuttavat Emmaa

Eiffel-torni, luksusmuotiputiikit, taideaarteet, patongit... Pariisin vetonaulat houkuttelevat tavan tallaajien lisäksi myös isoja tähtiä. Pariisi on täynnä muotisuunnittelijoiden ateljeita, museoita, monumentteja sekä ostosmahdollisuuksia. Yöeläjille löytyy runsaasti valinnanvaraa biletyspaikoista.

Pariisi

Julkimot kuten Gigi Hadid, Emma Stone, Dakota Fanning ja Rihanna ovat rakastuneet Pariisiin.

Emma Stone

Futarit tykkäävät Marokosta

Tuhannen ja yhden yön tunnelmaa hakeville Afrikan puolella sijaitseva Marrakesh on oiva valinta. Kaupunki huokuu historiaa ja on täynnä eksotiikkaa, värien loistoa ja näyttävää arkkitehtuuria. Vanhankaupungin ikivanhat vaaleanpunaiset kujat henkivät vanhoja aikoja. Soukien eli basaarien sokkeloissa hujahtaa hetki jos toinenkin. Rentoutua voi turkkilaistyylisissä saunoissa ja spa-hoidoissa. Marrakeshista löytyy myös luksustason majoitusvaihtoehtoja omine villoineen.

Marrakesh

Marrakeshista ovat viehättyneet Cristiano Ronaldo, David Beckham, Usher, Katy Perry ja Lily Allen.

Mallorca on julkkisparien suosiossa

Suomalaisillekin tuttu Mallorca on yksi klassisimmista Hollywood-julkkisten bongauspaikoista Euroopassa. Sitä pidetään bilesaaren sijaan "paremman väen" lomakohteena.

Mallorca

Upeat rannat ja palmut ovat kiehtoneet muun muassa Michael Douglasia ja Catherine Zeta-Jonesia niin paljon, että he ovat hankkineet Mallorcalta loma-asunnon. Myös Gwyneth Paltrow viihtyy usein Mallorcalla. Julkkiksia kannattaa bongata the Wellies -ravintolasta, Puerto Portalsin satamasta ja Es Trencin rannalta.

Zeta-Jones ja Douglas

Riviera houkuttaa tähtiä

Pohjoismaiden kuninkaallisten suosiossa oleva Ranskan Riviera kiehtoo upeine merellisine maisemineen. Saint Tropez tarjoaa hyvät puitteet niin rantalomalle kuin kaupunkilomallekin ja ravintolatarjontaa riittää. Romanttinen kohde on etenkin julkkispariskuntien suosiossa, mutta tunnetaan myös bilemestana.

Saint Tropez

Lomakohde on etenkin Beyoncén ja Jay Z:n mieleen. Myös David ja Victoria Beckham lomailevat Rivieralla usein. Julkimoita on bongattu Cote d’Azurin satamassa sekä Le Club 55 -ravintolassa.

Beyonce