fbq
Kotimaa
31.01.2022 12:13
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto
Susanna Laine ja Petri Nygård
Ottiko Petri Nygård tämän hehkeän bikinikuvan Susanna Laineesta? Juontajakaunotar lomaili näyttävästi Dubain helteessä - katso!
Kotimaa
31.01.2022 12:13
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto

Farmi Suomi -ohjelman tuoreinta tuotantokautta juontava Susanna Laine palasi viikonloppuna Suomeen Dubaista, missä hän oli lomailemassa.

Susanna julkaisi lomaltaan muutaman päivityksen Instagramissa, ja kuvien perusteella juontajakaunotar pääsi irrottautumaan arjesta aurinkoisessa ja helteisessä säässä.

Susanna kertoi käyneensä muun muassa Dubai Expo 2020 -messuilla sekä Miracle Gardenissa, joista molemmista hän latasi kuvia Instagramiin.

- Dubai Expo oli pysäyttävä, vaikken ole kun Aichissa Japanissa World expossa käyny aiemmin, niin oli ISO ja upee!! Pikkumopo olis ollu kätevä että olis jaksanu kiertää kaikki maat, mutta Suomi löyty helposti. Ja vielä Black Eyed Peas veti keikan, huh täällä on maailma auki! Susanna iloitsi lauantaina julkaisemassaan päivityksessä.

Lue myös: Petri Nygård vei Susanna Laineen jalat alta – rääväsuuräppärin Tampereen-asunnosta tullut helsinkiläiskaunottaren kakkoskoti

 

Miracle Gardenista kertovassa päivityksessä on lukuisia kuvia, joista yhdessä Susanna poseeraa sydänkukkakujan keskellä. Kuvan ottajaa ei päivitykseen ole merkitty.

- Dubai Miracle garden! Jos kukista tykkää, niin täältä löytyy! Susanna kuvaili.

Lue myös: Susanna Laine on korviaan myöten rakastunut Petri Nygårdiin – yllätyspari kohtasi suositussa tv-ohjelmassa

 

Paluu Suomeen ja bikinikuva

Sunnuntaina hän palasi lomalta Suomeen ja reissun päätteeksi hän julkaisi kuvaparin, jonka toisessa otoksessa hän kelluu uima-altaassa bikineissä ja toisessa kuvassa hän seisoo lumen peittämällä laiturilla jäisen vesistön äärellä.

- Oli ihanaa palata kotiin. Ruisleipää ja kaikkea, Susanna kirjoitti päivitykseensä.

Mahtoikohan räppäri Petri Nygård olla kameran toisella puolen päivityksen kuvien ottohetkellä, sillä Seiskahan uutisoi tammikuun alkupuolella, että Susanna ja Petri ovat jo pidemmän aikaa viihtyneet yhdessä ja seurustelleet?

Petri ei ole omalla Instagram-tilillään julkaissut mitään aurinkolomaan viittaavia päivityksiä viimeisen viikon aikana, mutta mahdollista on, että pariskunta on hempeillyt Arabiemiraatin helteissä yhdessä. Onhan pariskunta viettänyt viime kuukausina tiiviisti aikaa yhdessä Tampereella Petrin kotikaupungissa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat kuvat julki! Juontajakaunotar Susanna Laine ja rääväsuuräppäri Petri Nygård ovat kuin vanha aviopari

Julkkisparin tuttavat kertovat, että Petri on vienyt Susannalta jalat alta.

– Työnarkomaani Suski hurauttaa Helsingistä Tampereella asuvan Petrin luokse aina, kun kalenteri antaa myöden. Petrin asunto on hänelle jo vähän kuin kakkoskoti, Seiskalle tuumataan.

Lue myös: Esitteli jo appiukolle! Susanna Laine vei Petri Nygårdin tapaamaan perhettään

Petri ja Susanna ovat viettäneet viime vuodesta lähtien tiiviisti aikaa yhdessä.
Petri ja Susanna ovat viettäneet viime vuodesta lähtien tiiviisti aikaa yhdessä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »