fbq
Ulkomaat
11.05.2022 20:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Cambridgen herttuatar Catherine
Tiesitkö, mitä herttuattaren avustaja tienaa? Catherine hakee työntekijää - pitkä vaatimuslista, mutta palkka saattaa yllättää
Ulkomaat
11.05.2022 20:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Oletko koskaan ajatellut, mitä kuninkaallisten avustajat tienaavat? 

Nyt yleisöllä on tilaisuus kurkistaa brittihovin työnhakijan vaatimuksiin ja tienesteihin, sillä Cambridgen herttuatar Catherine, 40, etsii parhaillaan itselleen henkilökohtaista assistenttia. 

Lue myös: Suut loksahtivat auki: kuningatar Letizian mekko vilautti paljasta pintaa - katso, mitkä vatsalihakset!

Catherine on julkaissut työnhakuilmoituksen LinkedInissä. Hän vaatii tulevalta avustajaltaan organisointikykyä, täydellistä omistautumista työlle, työnantajan ja tämän yksityisyyden kunnioittamista sekä kykyä mukautua yllättäviinkin tilanteisiin. Herttuattaren työaika on 37,5 tuntia viikossa. 

Mukava palkka

Hovin palkkataso on kelpo, mutta ei päätähuimaava. 

Cambridgen herttuatar Catherine ja Natalie Barrows
Apulaisyksityissihteeri Natalie Barrows seurasi työnantajaansa maaliskuussa Karibian-kiertueelle.

 

Lue myös: Lehti: Ruhtinaspari Charlene ja Albert eroavat - tästä on kyse

Catherinen avustajan palkassa ei ole neuvottelemisen varaa, vaan hänelle maksetaan 43 810 euroa vuodessa eli noin 3 600 euroa kuukaudessa.

Herttuattaren avustajaksi voi hakea kuka tahansa, kunhan hänellä on työlupa Isossa-Britanniassa. 

Lastenhoitajana huipputulot

Jos haluaa tienata palatsissa, kannattaa tähdätä kuninkaallisten lastenhoitajaksi. 

Cambridgen herttuaparin lapsista Georgesta, 8, Charlottesta, 7, ja Louis’ta, 4, vastaa koulutettu hoitaja Maria Teresa Turrion Borrallo, joka aloitti perheen palveluksessa prinssi Georgen ollessa vain puolivuotias. 

Lue myös: Mitä törkyä! Ruotsin prinsessa Estelle, 10, päätyi siivoojaksi

Maria Teresa Turrion Borrallo ja prinssi George
Prinssi George on ollut saman hoitajan hoivissa vauvasta lähtien. Maria on korkeasti koulutettu, ja hänen erityistaitonsa on taekwondo.

 

Maria on koulutettu arvostetussa Norlandin yliopistossa, jossa koulutetaan lastenhoidon ammattilaisia kuninkaallisiin ja varakkaisiin perheisiin. 

Lue myös: Onnea 7-vuotiaalle brittiprinsessalle! Charlotten ihastuttavassa synttärikuvassa esiintyy perheen suloinen lurppakorva

FEMAILin mukaan Ison-Britannian hovissa maksetaan hyvin lastenhoitajille. Alkupalkka saattaa hyvinkin kivuta 50 000 euroon vuodessa, ja jo muutaman vuoden jälkeen Norlandissa koulutettu lastenhoitaja voi tienata yli 140 000 euroa vuoteen. 

– Norlandista valmistuneiden lastenhoitajien tulee olla rakastavia, ystävällisiä, rehellisiä, luovia, käytännöllisiä, vastuullisia, järjestelmällisiä ja halukkaita kehittämään ammattitaitoaan, yliopiston rehtori kuvailee.

Lue myös: Hälytys kesken bileiden! Tanskan prinsessa Isabellalla oli villit rippijuhlat

Tilaa Seiskan uutiskirje! »