fbq
Ulkomaat
10.05.2022 11:07
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Ruhtinaspari Albert ja Charlene
Lehti: Ruhtinaspari Charlene ja Albert eroavat - tästä on kyse
Ulkomaat
10.05.2022 11:07
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Ranskalaislehti Voicin tuoreessa numerossa kerrotaan, että Monacon ruhtinaspari Albert ja Charlene ovat eroamassa. Lehden mukaan ero sisältää monia eri ehtoja.

Ensinnäkin ruhtinatar Charlene muuttaisi pysyvästi Sveitsin Geneveen asumaan. Ranskalaislehden mukaan Charlene saisi 12 miljoonaa euroa vuosittain. Lapset Jacques ja Gabriella, 7, puolestaan jäisivät isänsä luo Monacoon.

Lue myös: Huoli heräsi! Ruhtinatar Charlene esiintyi lohduttomana - asiantuntijalta tyly tuomio avioliitosta: "Vain vähän vuorovaikutusta"

Ruhtinaspari Albert ja Charlene

Rankka vuosi

Ruhtinasparilla on takanaan vaiheikas vuosi. Charlenen oli viime vuoden toukokuussa tarkoitus vierailla Etelä-Afrikassa 10 päivän ajan, mutta reissu venyikin kaikkiaan kuukausien mittaiseksi hänen sairastuttuaan ENT-infektioon.

Lue myös: Ruhtinatar Charlene palasi julkisuuteen - muuttunut ulkonäkö hämmästyttää

Ruhtinatar pääsi Monacoon marraskuussa 2021 mutta hakeutui omasta ja puolisonsa päätöksestä fyysisen ja henkisen uupumuksen vuoksi hoitoon sveitsiläiselle klinikalle. Charlene palasi viimein kotiin maaliskuussa 2022. Vappuaattona hän astui ensimmäistä kertaa julkisuuteen sitten marraskuun.

Lue myös: Kotiinpaluu alkoi perhejuhlalla – Charlene vihdoin takaisin Monacossa

Lähteet: Aftonbladet, Voici

Tilaa Seiskan uutiskirje! »