fbq
Ulkomaat
18.07.2022 07:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Ben affleck ja Jennifer Lopez
Salahäät! Jennifer Lopez ja Ben Affleck menivät naimisiin - yksityiskohdat julki
Ulkomaat
18.07.2022 07:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Laulaja Jennifer Lopez, 52, ja näyttelijä Ben Affleck, 49, ovat menneet naimisiin.

Asiasta ovat uutisoineet muun muassa TMZ sekä Page Six. Page Six -sivusto on saanut haltuunsa todistuksen Jenniferin ja Benin avioliitosta. Sen mukaan pari on avioitunut lauantaina 16. päivä heinäkuuta Las Vegasissa.

Pari meni kihloihin huhtikuussa.

TMZ:n mukaan Jennifer on kertonut häistään OnTheJLo -verkkosivuillaan ja uutiskirjeessään. Sivustolta löytyy lukuisia kuvia ja videoita herkästä hetkestä sekä valmisteluista ennen avioitumista.

Teimme sen. Rakkaus on kaunista. Rakkaus on hyväntahtoista. Ja meidän rakkautemme on kärsivällinen. 20 vuotta kärsivällisyyttä, Jennifer kirjoittaa saitillaan vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck: kihlat!

Ben affleck ja jennfer lopez
Jenniferillä on kaksoset ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa, jonka kanssa laulaja oli naimisissa 10 vuotta. Benillä puolestaan on kolme lasta ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa.

Häät legendaarisessa kappelissa

"Bennifer" ehtivät juuri ja juuri ajoissa kappeliin ennen sen sulkeutumista päivän päätteeksi. Vihkijäksi he olisivat toivoneet Elvis-imitaattoria, mutta sellaista ei valitettavasti ollut saatavilla.

Vihkiseremonia sujui parin vastoinkäymisestä huolimatta hyvin, ja TMZ:n mukaan paikalla olivat ilmeisesti myös heidän lapsensa. 

Tämä on juuri sitä mitä halusimme. Viime yönä lensimme Vegasiin, ja jonotimme muiden pariskuntien kanssa saadaksemme avioliittolupamme. Olimme kaikki samalla matkalla maailmamme hääpääkaupunkiin.

– Takanamme kaksi miestä seisoivat käsi kädessä ja halailivat toisiaan. Edessämme ollut nuori pariskunta oli ajanut kolmen tunnin ajomatkan Victorvillestä Vegasiin heidän tyttärensä 2-vuotissyntymäpäivänä. Kaikki halusimme samaa - että maailma tunnistaisi meidät puolisoina ja että voimme avioliiton myötä julistaa maailmalle rakkautemme toisiamme kohtaan, Jennifer hehkuttaa sivustollaan.

Lue myös: Jättiyllätys! Kourtney Kardashian ja Travis Barker karkasivat salaa naimisiin – lue yksityiskohdat

Avioliittotodistuksesta selviää Jenniferin vaihtaneen sukunimensä avioliiton myötä. 

A Little White Wedding Chapel -kappeli jossa pari meni naimisiin on maailmankuuluisa. Esimerkiksi Sinead O'Connor, Britney Spears, Sarah Michelle Gellar, Bruce Willis ja Demi Moore ovat myös avioituneet samassa kappelissa.

A Little White Wedding Chapelissa vihkimistodistuksen hintalappu on vain 103 dollaria, joten Benniferin häät olivat todella budgettiystävälliset.

Las Vegas Little White Chapel
Myös Travis Barker ja Kourtney Kardashian karkasivat salaa naimisiin alkuvuodesta.
Las Vegas Little White Chapel
Sinead O'Connor, Britney Spears, Sarah Michelle Gellar, Bruce Willis ja Demi Moore ovat myös avioituneet samassa kappelissa.

Rakkaus roihahti uudestaan

Hollywoodin superpari oli jo kertaalleen kihloissa vuonna 2002. Benniferiksi ristityn kaksikon häitä oli tarkoitus tanssia seuraavana vuonna, mutta suhde päätyi kuitenkin kihlauksen purkamiseen vuonna 2004. Sen jälkeen Jlo ja Ben löysivät uudet rakkaudet tahoillaan.

Viime vuonna kaksikko elvytti rakkauden kipinänsä ja palasi yhteen. Kesäkuussa pari yllätettiin pusuttelemassa, ja syyskuussa kaksikko ikuistettiinkin jo yhdessä Venetsian elokuvafestivaaleilla. Sittemmin pari ei ole salaillut uusvanhaa onneaan.

Lue myös: Synttäripusuja luksusjahdilla! Jennifer Lopez ja Ben Affleck virallistivat vihdoinkin suhteensa - katso romantiikkaa tihkuva kuva!

Jenniferillä on kaksoset ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa, jonka kanssa laulaja oli naimisissa 10 vuotta. Benillä puolestaan on kolme lasta ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa.